2777
2789
عنوان

یه خاطره جالب

525 بازدید | 44 پست

صبح روزی ک رفتم برا زایمان با دوتا خانم دیگه داشتیم آماده میشدیم برا سزارین .هر دوتاشون به نوبت ازم پرسیدند بچت چیه ،منم ک تا اون موقع همه حتی دکترم فکر میکردیم بچه دختره،گفتم دختر اونا دوتاشون گفتند بچه ی ما پسره (با یه ژست خاصی)،هیچی دیگه رفتیم اتاق عمل و من دیگه ندیدمشون تا فردا ک مرخص شدم تو راهرو بیمار ستان باهم روبرو شدیم حال و احوال کردیم و از بچه ها پرسیدیم،اونا دوتایشون دختر زاییده بوده و من پسر.خیلی خنده دار و جالب بود  

متنفرم از اونایی که جنس نر رو ارجح میدونن😒😒😒😒.ادم باید طرفدار جنس موافق خودش باشه.نه یه نر بی مصرف

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دختر دوست ندارین چرا پسر دوست دارین دختر خوبه خب😞

موافقم👍👍

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

زاییدن جانشین پادشاه رو بهتون تبریک میگم خاک بر سر اون بی عرضه ها که دختر زاییدن😏😏😏

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂
من دختر دوس پسر ندوس😒

عاشقتم من😍❤

انقدر پسر دارن شدن باعث افتخاره؟؟  

مث اینکه نر زاییدن افتخاره..خاک برسر هرکی که افتخارش میدونه