2777
2789
عنوان

اسکار جای جوشم دیوونم کرده

309 بازدید | 35 پست

سلام من یه ماه دیگه ۲۰ سالم میشه مشکل هورمونی داشتم و جوش های کیستیک میزدم وقتی درمان شدم و دارو خوردم جوشام برطرف شد ولی جای جوش هام مونده و روانیم کرده حاضرم بمیرم ولی اینا رو نبینم آرایش نمیکنم تازه کمتر دیده میشن باید چیکار کنم میکرونیدلینگ یه جلسه کردم نتیجه نداده میگن هم نمیده چیکار کنم کسی نتیجه گرفته؟تروخدا من دارم دیوونه میشم اعتماد به نفسم از بین رفته چیکار کنم خوب شن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با دکتر مشورت کنی ببینی چی واست خوبه دیگه مرحله اخر co2 هست ک مراقبت بعدشم خیلی سخته

دکترم میگه هیچوقت ۱۰۰ درصد خوب نمیشی باید چند بار بیای میکرو بعد بری co2 

آخ منم کلی جوش زدم همش جاش قرمز شده😑🤐دلم میخواد گریه کنمبرای اسکار لیزر خوبه ولی باید تداوم داشته ...

اینقدر اینقدر صورتم رو بد میکنه من زیباییم متوسطه ولی جای جوشام زشتم کرده آرایش اصلا روی پوستم نمیشینه

آخ منم کلی جوش زدم همش جاش قرمز شده😑🤐دلم میخواد گریه کنمبرای اسکار لیزر خوبه ولی باید تداوم داشته ...

برای جای جوش قرمز میگن سرم های عادی جوابه این چاله چوله ها کلا بدون درمانه

برای جای جوش قرمز میگن سرم های عادی جوابه این چاله چوله ها کلا بدون درمانه

منم نمیدونم چاله چوله شده یا نه راستش آخه من خوب نشدم هنوز جوش فعال دارم

هم دارم قرص هورمونی میخورم هم آنتی بیوتیک میزنم به پوستم ولی هییی.... چی بگم خدا بزرگه

♡~God knows the best
منم نمیدونم چاله چوله شده یا نه راستش آخه من خوب نشدم هنوز جوش فعال دارمهم دارم قرص هورمونی میخورم ه ...

جوشات به درمان خیلی مقاومه آزمایش دادی؟ممکنه مشکل گوارشی یا کبدی باشن کلا 

یه پماد هست به جز لیزر من شنیدم خیلییییییییییییی خوبه یعنی دوستم واقعا مدام استفاده کرد به نظرم نتیجه دید

اسمش اسکار استاتیک ولی اون چند سال پیش استفاده کرد الان باید خیلی گرون شده باشه اون چند تا قوطیشو استفاده کرد به نظرم واقعا قطر فرورفتگی های صورتش کم تر شد 

♡~God knows the best
یه پماد هست به جز لیزر من شنیدم خیلییییییییییییی خوبه یعنی دوستم واقعا مدام استفاده کرد به نظرم نتیج ...

جدییی؟اصلا میلیاردی باشه نتیجه بده من می‌خرم بخدا افسردگی گرفتم پولش دیگه برام مهم نیست

جوشات به درمان خیلی مقاومه آزمایش دادی؟ممکنه مشکل گوارشی یا کبدی باشن کلا

یهو کلی جوش زدم بعد رفتم سونو دیدم تنبلی دارم بعد قرص داد یه کم بهتر شدم بعد یهو یه کم بعد درمان خیلییییی بد تر از قبل صورتم ریخت بیرون هرچی هم بگی زدم به پوستم این قدر کرم عوض کردم پوستم نازکه نازک شده شبیه یه کاغد چروک شده از بس بی آب شده پوستم

♡~God knows the best