2777
2789
چطوری باید لینک حذف تاپیک برای نی نی یار بفرستیم ؟بعد اگه تاپیک مورد نظر حذف بشه دیگه کلا حذف حذف شد ...

نی نی یارا میتونن تاپیک حذف شده رو برگردونن خودشون.

نحوه حذف تاپیک داخل تاپیکای من هست

@__mahyar

نه منظورم متوجه نشدید من نمیخوام تعلیق بکنم اکانتم الان من اکانتم فعاله اگه یه نفر شماره منو داشته ب ...

توضیح دادم 

اگه سیمکارتتون دستش باشه میتونه فراموشی رمز عبور بزنه وارد کاربری شما بشه به همه چی هم دسترسی داشته باشه ولی غیر این نمیشه ... آدرس کاربریتونو داشته باشه همینطوری عین بقیه کاربرا میتونه تاپیکاتونو فقط بخونه ....

شماره سیمکارتتونو فقط بدونه اون به دردش نمیخوره.

باید حتما سیمکارت باشه تا وارد کاربریتون بتونه بشششه.

❌❌یا خارج از این مسائل اگه رمز عبور یا شماره سیمکارتتونو به شخصی دادید بازم میتونه وارد کاربریتون بشه❌❌

@__mahyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح دادم اگه سیمکارتتون دستش باشه میتونه فراموشی رمز عبور بزنه وارد کاربری شما بشه به همه چی هم دس ...

ببخشید اینکه گفتین روزی یه دونه لینک حذف تاپیک میتونیم بفرستیم برای نی نی یار میشه برای مثال من صبح همون دو و نیم روز های زوج غیر تعطیل یه لینک بفرستم و ساعت ۱۴ روز های زوج غیر تعطیل یه لینک دیگه بفرستم امکانش هست ؟

ببخشید اینکه گفتین روزی یه دونه لینک حذف تاپیک میتونیم بفرستیم برای نی نی یار میشه برای مثال من صبح ...

بله میشه فقط خارج از اون ساعات و روزها اقدام کنید چیزی پاک نمیشه.

فقط طبق چیزی که نوشتم.

@__mahyar

شما روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه غیر تعطیل

مجازید از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ نهایتش...

یا  از ساعت ۱۴ تا ۱۵ نهایتش یه لینک تاپیک از  طریق پیام خصوصی به niniyar بفرستید

از ساعت ۱۲ تا ۱۴ چیزی ارسال نکنید

@__mahyar