2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی پاک نمیشهتاپیکای منم بخونیدفقط قطع دسترسی میکنن

من بعضی وقتا یه کاربری رو سرچ میکنم و میرم داخلش ولی هیچ تاپیکی نداره و یه نوار زرد رنگ هست که فک کنم روش نوشته بود دسترسی نمی‌باشد من میخوام همینجوری بشه اکانتم و هیچ کدوم از تاپیکام بقیه نتونن ببینن

تاپیکای منو بخونید راجب سایته

الان من بخوام این کاربری رو معلق کنم شماره ام میمونه 

واسه ورود یا ثبت نام به این سایت شماره میخوان من میخوام بدونم وقتی این اکانت معلق بشه شماره ام از این سایت پاک میشه یا نه 

الان من بخوام این کاربری رو معلق کنم شماره ام میمونه واسه ورود یا ثبت نام به این سایت شماره میخوان م ...

اینجا فقط یه تعلیق داره اونم فقط قطع دسترسیه مثلا به تاپیک زدن یا پست گذاشتن و...‌ و  هیچی پاک نمیشه 

و هر کی شماره سیمکارت این کاربری شمارو داشته باشه میتونه از طریق تماس باما در انتهای صفحه کاربریتونو دوباره فعالش کنه

@__mahyar

اینجا فقط یه تعلیق داره اونم فقط قطع دسترسیه مثلا به تاپیک زدن یا پست گذاشتن و...‌ و هیچی پاک نمیشه ...

اگه من تعلیق نکنم اکانتم اگه یکی شماره مو داشته باشه با شما تماس بگیره میتونه کل تاپیک هایی که زدم و شرکت کردم و کل دوستای صمیمی رو ببینه ؟

الان من بخوام این کاربری رو معلق کنم شماره ام میمونه واسه ورود یا ثبت نام به این سایت شماره میخوان م ...

روش فعال کردن کاربری پس از تعلیق :

انتهای صفحه و داخل تماس باما

در قسمت درخواست پشتیبانیش شماره سیمکارت کاربریه خودتونو ذکر کنید و بگید فعال کنن

@__mahyar

اینجا فقط یه تعلیق داره اونم فقط قطع دسترسیه مثلا به تاپیک زدن یا پست گذاشتن و...‌ و هیچی پاک نمیشه ...

چطوری باید لینک حذف تاپیک برای نی نی یار بفرستیم ؟

بعد اگه تاپیک مورد نظر حذف بشه دیگه کلا حذف حذف شده ؟

یعنی نی نی یار هم نمیتونه کاری کنه ؟ 

روش فعال کردن کاربری پس از تعلیق :انتهای صفحه و داخل تماس بامادر قسمت درخواست پشتیبانیش شماره سیمکار ...

نه منظورم متوجه نشدید من نمیخوام تعلیق بکنم اکانتم 

الان من اکانتم فعاله اگه یه نفر شماره منو داشته باشه میتونه کاربریم دستش باشه و کل محتوای کاربریم رو ببینه ؟

اگه من تعلیق نکنم اکانتم اگه یکی شماره مو داشته باشه با شما تماس بگیره میتونه کل تاپیک هایی که زدم و ...

اگه ادرس کاربریتونو داشته باشه میشه تاپیکاتونو بخونه مثل من مثلا.... ولی اگه دسترسی به شمارتون داشته باشه اگه کاربریتون مثلا تعلیق باشه میتونه فعالش کنه ولی برای ورود به کاربریتون باید فراموشی رمز عبور بزنه که تا زمانی که خود سیمکارت شما دستش نباشه امکانپذیر نیست

@__mahyar