2777
2789

اولی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم میگن بهم بی سیاست میگن باید دومی باشه

در چه موردی باید بی زبون باشی ؟؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم خانوادم میگن بی سیاستم باید دومی باشه

اولی بهتره هااا

نیاز نیس بقیه دوست داشته باشن 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

هپه جاااا همش میگن هیس دشمنت میشه هیس از چشمش میوفتی

به درک ....امام حسین در مقابل ظلم سکوت نکرد .چرا ما باید سکوت کنیم .کسی که در مقابل ظلمی که بهش میشه سکوت کنه خودش شریکه با ظالم 

به درک ....امام حسین در مقابل ظلم سکوت نکرد .چرا ما باید سکوت کنیم .کسی که در مقابل ظلمی که بهش میشه ...

اره بخداااا خستم کردن همه باید برینن بهمم حرفم میزنم میگن بی سیاست ازچشم افتاده

اره بخداااا خستم کردن همه باید برینن بهمم حرفم میزنم میگن بی سیاست ازچشم افتاده

آنقدرحقتو بگیر و داد بزن تا بفهمند با کی طرفن و جرات نکنن حقتو بخورن ..وقتی سکوت کنی در مقابل ظلمی که بهت میشه ظالم قدرتمند تر میشه و پرروتر  میگه خب اینکه زبون نداره بزار محکم تر بزنم تو سرش تا خون بالا بیاره 

آنقدرحقتو بگیر و داد بزن تا بفهمند با کی طرفن و جرات نکنن حقتو بخورن ..وقتی سکوت کنی در مقابل ظلمی ک ...

باورت میشه الان دیگه انرژی برام نزاشتن که داد بزنم میگه هرچی شد شد

باورت میشه الان دیگه انرژی برام نزاشتن که داد بزنم میگه هرچی شد شد

هیچ وقت  در مورد حق خوری هایی که بیرون خونه بر علیه تو میشه تو خونه حرفی نزن چون گارد میگیرن که سکوت کن نگو کسی نشنوه ..خودت باید  پشت خودتو داشته باشی .به قول معروف تش خودتی و خودت