2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر و دیدین چطور بود خوب بد متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانلود کردم فعلا نیم ساعت اولش دیدم بقیه ش وقت نشده هنوز که ببینم حسن پورشیرازی بازیگر خوبیه معمولا فیلم بد بازی نمیکنه 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
منم دوست دارم بدونم البته برخلاف شما ترجسح میدم داستان فیلم بدونم

داستان فیلم ...سه تاآقاداخل یک خونه ی ویلایی دوطبقه زندگی می کنند.نسبتشون دوتاپسروپدر..پدرشون فوق العاده مردعیاش ودائم الخمره ..خانوم جوانی به عنوان مستاجرطبقه ی بالاساکن میشه...پدراین خانواده چشمش دنبال خانومه هست وپیش دوستاش شرطبندی می کنه که مخ این خانوم می زنه ...برای جلب توجه اش ظرفشویی می گیره وکلی پول داخل کیف میزاره به این خانوم میده...ازقضا پسرش علی عاشق این خانوم میشه ومتوجه نگاه هرزپدرش میشه...دوستای پدر پیشنهاد میدندباپول خانوم بکشه طرف خودش..کلی پول داخل کیف میزاره ومیده..دخترخانوم وقتی اعتراف علی رومی شنوه ومی فهمه عاشقشه ..پول می بره پس بده..پدرخانواده دخترباماشین می بره جای نامعلوم وتعرض می کنه ومی کشدش وداخل زیرزمین خونه دفن می کنه..دوتاپسراش مشکوک میشندوتوخونه زندانیش می کنند..پدربه خاطرمواددیوونه میشه وکلی توخونه باهم بحث می کنند..بعدازاعتراف به قتل باهم درگیرمیشند.پدرباچاقودوتاضربه به دست علی می زنه ومتکارومیزاره روی رضاوخفه اش می کنه..وعلی باچاقوازپشت به پدرش حمله می کنه ومی کشدش..وآخرفیلم سه تایی کنارهم باکلی خون کف آشپزخونه درازکشیدندوپایان فیلم

یه پدرهوسران و جانی بی‌مسئولیت ک آخر سر دو تا بچه هاش میکشه سر یه دختر

سلطان اسپویل فقط خودت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
داستان فیلم ...سه تاآقاداخل یک خونه ی ویلایی دوطبقه زندگی می کنند.نسبتشون دوتاپسروپدر..پدرشون فوق ال ...

تو ک کا فیلمو تعریف کردی خوبه گفتم تعریف نکنید 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟