2777
2789
بهش آموزش بده

دقیقا باید به بچه ها اموزش داد.

خیلی قاطع و محکم از خودشون دفاع کنن اجازه ندن کسی بهشون نزدیک بشه یا بخواد به اندام خصوصی دست بزنه نباید بذارن.

مادر باید زیر ۴ سال اینارو به بچه اموزش بده من به دوستم نگفتم که ناراحت نشه

وای خدای من،کدوم شهر بوده؟چجوری افتاده دست اونا

تهران. دوست پسره بهش گفته بیا بریم خونمون. اینم بدون اطلاع خانوادش رفته...نگو مادر دوستش قاچاقجی اعضای بدن بوده.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران. دوست پسره بهش گفته بیا بریم خونمون. اینم بدون اطلاع خانوادش رفته...نگو مادر دوستش قاچاقجی اعض ...

وا ینی با نقشه اومده سمتش

الان پسره مرده؟🥺

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وا ینی با نقشه اومده سمتشالان پسره مرده؟🥺

اره دیگه، میگم کل اعضای بدنش و حتی قرنیه چشمش و درآوردن. روصورتشم اسیدپاشیدن شناسایی نشه😣💔

ولی انصافا پلیس خیلی زود رد زنی کرد و قاتل و دستگیر کرد. تا حالا به قتل ۸ نفرداعتراف کرده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اره دیگه، میگم کل اعضای بدنش و حتی قرنیه چشمش و درآوردن. روصورتشم اسیدپاشیدن شناسایی نشه😣💔ولی انصا ...

خدای من چقدر زجر کشیده😭

چندسالش بوده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

۱۱ سال💔

خدا لعنت کنه اون زنه رو چطور دلش اومد😭