2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از ۴ تا خیلیه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

ماهم

بیشتر باشه دیگه صمیمتی بینشون نمی مونه یه جورایی بحث اعتماد و اینا پیش میاد هر چقدر کمتر باشن افراد صمیمی تر میشن و راحت تر با هم کنار میان 

البته نظر شخصی منه 

چون توی دبیرستان هم ۳ نفر بودم کاملا صمیمی بودیم و حتی الان هم با هم در ارتباطیم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
بیشتر باشه دیگه صمیمتی بینشون نمی مونه یه جورایی بحث اعتماد و اینا پیش میاد هر چقدر کمتر باشن افراد ...

واقعا اکیپ های سه نفره خوبن ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

واقعا اکیپ های سه نفره خوبن ؟

ما سه نفر بودیم خیلی با هم صمیمی بودیم مث این کلیپای اینستایی نبودیم که میگه یه نفر این وسط نادیده گرفته میشه😂ولی خب بستگی به ادمش داره ما از نظر فرهنگی و خانوادگی وضعیت مالی و اجتماعی و خلاصه تقریبا همه چی شبیه هم بودیم خیلی همو خوب درک می کردیم و محرم راز های همدیگه بودیم 

شاید باورت سخت باشه اما بعد دوسال که دبیرستانم تموم شده هنوز مجازی با هم در ارتباطیم یعنی هر روز به هم پیام میدیم و درمورد مسائل مختلف صحبت می کنیم

اینکه می گم هر روز دقیقا هر روز منظورمه ها دوساله که اینطوریه😂😂البته سر چند ماه همو یه بار می بینیم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....