2777
2789
عنوان

بنویس تا اتفاق بیفته من نوشتم اتفاق افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 54 پست
چطوری نوشتی

ی دفریاداشت برداشت نصف دفتر خدایاشکرت و اینا نوشتم مثلا ممنونم ک برادرم حالش خوب شد

اون قسمت خواسته هامو نوشتم ک خدایا این مشکلمو حل کن جز تو کسیو نداریم دردودل میکردم و الان ک رفتم دیدم چن تا اتفاق افتاد خداروشکر

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمنم بگو دقیقا چیکار کنم.به خواسته هام برسم

ی دفریاداشت برداشت نصف دفتر خدایاشکرت و اینا نوشتم مثلا ممنونم ک برادرم حالش خوب شد

اون قسمت خواسته هامو نوشتم ک خدایا این مشکلمو حل کن جز تو کسیو نداریم دردودل میکردم و الان ک رفتم دیدم چن تا اتفاق افتاد خداروشکر

ولی بگم باید رها کنی بش فک نکنی دیگه تو اوج ناامیدی خدا رسید ب دادمون

من ۸ماه پیش نوشتم درمورد خونه دقیق اون خونه ی ک نوشتم ده روز پیش قسمتم شد جزئیاتیم ک نوشته بودم حتی ...

عزیزم مرسی ک این پیامو گذاشتی از ته قلبم برات خوشحالم اتفاقا امروز از خدا معجزه خاستم خواهرام خونه دار بشن 

ب زمان حال نوشتی یا آینده ؟چه مدت نوشتی و چجوری انجام میدادی ی ذره توضیح بده

به زمان حال قشنگ فکر میکردم تو رویاهام چ خونه ی دوست دارم چنتا پنجره داشته باشه چنتا فرش بخوره و…

الان دقیق هموناس فقط باور داشته باش از خدا بخواه

هر روز خدایا شکرت مینوشت؟ امیدوار بودی یا همینجوری مینوشتی؟

ن من اخرین بار شهریور بود اومدم سر رفترم ماهی دوماهی یکبار مینوشتم خدا ببرامون معجره کرد 

خیلی ساده فقط هرچی تو دلم بود نوشتم حتی متراژ خونم همونه مایی ک دنبال ۲۰متر کمتر بودیم چون پولمون کم ...

خدارو شکر به خواست رسیدی ❤️ دستت درد نکنه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم مرسی ک این پیامو گذاشتی از ته قلبم برات خوشحالم اتفاقا امروز از خدا معجزه خاستم خواهرام خونه د ...

تاپیکت برام ی نشونه از خدا بود.‌تشکر میکنم، دقیقا ی بیماری دارم داشتم فکر میکردم چطوری درمان بشم. چون درمان نداره.