2777
2789
عنوان

بچه ها من روزی یک ساعت ونیم پیاده روی میکنم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست
قدم ۱۶۹ از ۲۷ شهریور رژیمم بدون ورزش وپیاده روی ۷ کیلو کم کردم هفته پیش وزن کردم ۸۹ بود ۵روزه علاوه ...

ببین برای قد تو ۶۴عالیه .اما اگر اونجوری که من گفتم انجام بدی تا عید قطعا عالی میشی ..من خودم ۲۰کیلو اضافه وزن داشتم  با باشگاه و رژیم اصولی ۱۵کیلو کم کردم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

قدم ۱۶۹ از ۲۷ شهریور رژیمم بدون ورزش وپیاده روی ۷ کیلو کم کردم هفته پیش وزن کردم ۸۹ بود ۵روزه علاوه ...

بنظرم زیاد میخوری کالری که میسوزونی  ونباید از کالری که میخوری کم کنی بیشتر از ۱۳۰۰نخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای قد تو ۶۴عالیه .اما اگر اونجوری که من گفتم انجام بدی تا عید قطعا عالی میشی ..من خودم ۲۰کیلو ...

یعنی پیاده روی شکمو کوجیک نمیکنه؟

غــرور را از خدایـی آموختـم ، کــه هنوز شیطــان را نبخشیــده...!

یعنی پیاده روی شکمو کوجیک نمیکنه؟

نه عزیزم .فقط رو پایین تنه تاثیر داره شکم فقط ب با رژیم و حرکت مربوط به شکم آب میشه و کوچیک میشه .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو