تند حرکت میکنم مسیر ۷کیلومتری رو یه ساعته میرم بعد میرم توپارک میشینم نیم ساعت تو پارک میچرخم خیلی عرق میکنم صبحانه وناهار ۷۰۰ کالری میخورم ساعت ۲ظهر پیاده روی میکنم تا ۶غروب بیرونم بابام میاد سراغم تا ۶غروب هیچی نمیخورم میخوام بدونم اون مقدار پیاده روی صبحانه و ناهار اون روز رو میسوزونه؟یانه مثلا شب ۷۰۰ کالری بخورم کل روز بشه ۱۴۰۰ کالری مثلا پیاده روی ۴۰۰ کالری بسوزونه یعنی اون روز ۱۰۰۰کالری به بدنم رسیده؟یکی برام توضیح بده لطفا
عزیزم .شما نباید پیاده روی ت هر روز به تایم مشخص باشه در ضمن ۷۰۰کالری برای بدنت ضرره .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
عزیزم .شما نباید پیاده روی ت هر روز به تایم مشخص باشه در ضمن ۷۰۰کالری برای بدنت ضرره .
۷۰۰ کالری صبحانه وناهار میشه میرم پیاده روی تاغروب هیچی نمیخورم شب ۷۰۰کالری میخورم میشه ۱۴۰۰ پیاده روی حدود یک ساعت ونیم میرم اگه پیاده روی ۴۰۰کالری بسوزونه یعنی ۱۰۰۰کالری به بدنم رسیده؟این چیزی که گفتم درسته؟
بله درسته .اما یه چیزی بهت بگم .پیاده روی هر روزت باید مدتش با روز قابلیت فرق کنه تا بدنت شروع به سوختن کالری و عضله سازی کنه ..وقتی هر روز یه مدت مشخص میری پیاده روی .بدنت دیگه اونو جزو روتین روزانه ت حساب میکنه و تلاشی نمیکنه تا از اون طریق چربی های اضافیت و کالریت بسوزه ..پیاده رویت رو بکن بکن روز در میان اونم نهایت ۱ساعت و روزهای دیگه برو باشگاه تا علاوه بر پایین تنه بالا تنه هم خوش فرم بشه .با پیاده روی فقط پاهات لاغر میمونه .چربی شکم سرحاشه .حتی اگر لاغر هم بشی پوستت میافته و شل میشه
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
بله درسته .اما یه چیزی بهت بگم .پیاده روی هر روزت باید مدتش با روز قابلیت فرق کنه تا بدنت شروع به سو ...
یعنی زمان پیاده روی تغییر بدم؟یعنی امروز یک ساعت و نیم رفتم فردا یک ساعت برم پس فردا یک ساعت و ربع ؟همش تغییر بدم؟من هرروز ۱۴۰۰تا ۱۵۰۰ میخورم پیاده روی میکنم در اصل ۱۰۰۰تاخوردم؟درسته؟
یعنی زمان پیاده روی تغییر بدم؟یعنی امروز یک ساعت و نیم رفتم فردا یک ساعت برم پس فردا یک ساعت و ربع ؟ ...
آره باید هر روزت با روز قبل فرق کنه تا بدنت تفاوت رو حس کنه و شروع کنه به تغییر فرم
یعنی زمان پیاده روی تغییر بدم؟یعنی امروز یک ساعت و نیم رفتم فردا یک ساعت برم پس فردا یک ساعت و ربع ؟ ...
بله درسته ..کالری روزانه ت هم تلاش کن هر روز متغیر باشه .
بهترین کار .در هفته ۱رو به بدنت استراحت بده و به روزم بیشتر از کالری مشخصت مصرف کن .و اون روز غذایی رو بخور که دوست داری
بهترین کار .در هفته ۱رو به بدنت استراحت بده و به روزم بیشتر از کالری مشخصت مصرف کن .و اون روز غذایی ...
مرسی عزیزم برای اینکه وقت گذاشتی جواب دادی من یه سوال دیگه دارم اگه قبل پیاده روی چیزی نخوریم پیاده روی کالری روز قبل رو میسوزونه؟برام سواله دیروز کلی خوراکی خوردم به خودم استراحت دادم عذاب وجدان گرفتم میگم نکنه دیروز یک کیلو اضافه کرده باشم😭😭😭😭برام دعا کن کم نیارم تا عید لاغر بشم لباسام تنگ شده
مرسی عزیزم برای اینکه وقت گذاشتی جواب دادی من یه سوال دیگه دارم اگه قبل پیاده روی چیزی نخوریم پیاده ...
عززیزمی ..برای اینکه قندت نیفته و انرژی داشته باشی حتمااا خرما مصرف کن قبل پیاده روی ..یه خرما بزار تو دهنت مثل شکلات آب بشه عذاب وجدان نگیر به خاطر دیروزت .گفتم که یه روز کامل باید استراحت کنی و غذای مورد علاقمو بخوری اینجوری بدنت دچار شوک میشه و کالری منفی بدنت رو میسوزونع ذ
قد و وزنت چنده ؟؟
عززیزمی ..برای اینکه قندت نیفته و انرژی داشته باشی حتمااا خرما مصرف کن قبل پیاده روی ..یه خرما بزار ...
قدم ۱۶۹ از ۲۷ شهریور رژیمم بدون ورزش وپیاده روی ۷ کیلو کم کردم هفته پیش وزن کردم ۸۹ بود ۵روزه علاوه بر رژیم روزی یک ساعت ونیم پیاده روی میکنم کالری شماری میکنم روزی ۱۴۰۰تا ۱۵۰۰ میخورم ۴۰۰کالری میسوزونم