2777
2789
عنوان

اینقدر زندگی بهم سخت میگیره

66 بازدید | 5 پست

اما من انگار پوست‌کلفت شدم خونسردی یعنیا یاد سختیام میوفتم گریه ام میگیره ولی همچنان میخندم و بیخیالم اصلا دوست ندارم به آینده فکر کنم 

اصلا فکر کنم خل شدم خودم خبر ندارم

هنوز به مرحله ی من نرسیدی من حتی با یاد مشکلاتم گریه نمیکنم فقط دارم عادی میگذرونم تا ببینم آینده چی میشه خوش بینم به روزهای آیندم چون مشکلات بدتر و غیر ممکن داشتم که تموم شده اینم میگذره

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان سه، چهار ماه دچار یه بدشانسی وحشتناکی شدم که فقط خدا می‌دونه

گوشیم و ماه پیش دادم تعمیر هشت میلیون شد باز این ماه از دستم افتاده دوباره همون اتفاق قبل براش افتاده بود این‌دفعه ولی بالای ده میلیون می‌شه

لپ‌تاپم هارد و باطری هر دو با هم خراب شد

با ماشین تصادف کردم ماشینم کاپوتش خیلی بدجور جمع شد تو هم اونم کلی خرجش می‌شه

دیسک کمر گرفتم مجبور شدم باشگام و رها کنم بعد از پیشرفت فوق‌العاده‌ای که توی بدنسازی داشتم و الان دانشگام مسیرش دوره و من حتی نمی‌تونم توی ماشین بشینم برم چون نباید با این کمر طولانی جایی بشینم

هر روز گریه می‌کنم

واقعا طاقت ندارم طاقتم برای مشکلات خیلی کمه و حالا همه اینا ریخته روی سرم