2777
2789

به راهنماییتون نیاز دارم🥲

من الان ۲۲ سالمه ۴ ساله کنکور میدم (درس نمیخوندم نمیدونم چرا هرچی بگید حق دارین) امسال پرستاری آزاد قبول شدم ثبت نامم کردم🤦🏻‍♀️

از کنکور ۴۰۵ هم محروم شدم 

خانواده میگن دیگه کنکورو ول کن برو کار کن و دانشگاتو بخون 

خودم میخوام دوباره بخونم امسال امتحان نهایی بدم سال دیگه کنکور 

اگه این کارو کنم دیگه نمیتونم کار کنم درسای دانشگامم که هست ممکنه نمرات دانشگاهم افت کنه

شما جا من بودین چه میکردین 

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه ازاد محرومیت نداره

دیرم نی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین میتونی یه سال مداوم بخونی یا قراره اولش بخونیو بعدش ول کنی اگه میتونیوکه بمون اگع نع برو دانشگاه

بعدم اینکه گفتی ۲۴سالگی اشکال داره نه یکی از همکلاسی های من۳۰سالشه

یه رشته دولتی هم قبول شدم

اهاا

دوست منم شرایط تو رو داشت

الان ترم سه پرستاریه دانشگاه ازاده

چن روز پیش زنگ زده بود میگف هیچوقت فک نمیکردم عاشق کارم شم

منم فک نمیکردم بتونه ادامه بده ولی خودشم میگف باورم نمیشه هی دنبال دوره و کاراموزیو این چیزاس ک توی همین رشته خودش پیشرفت کنه

اهاادوست منم شرایط تو رو داشتالان ترم سه پرستاریه دانشگاه ازادهچن روز پیش زنگ زده بود میگف هیچوقت فک ...

واقعا امیدوارم منم راضی باشم از رشتم 

دوستتون تو کلینکا هم کار میکنه؟

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت