2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور و شخصیت خودتونو نشون میدین عزیز

شما شعور شخصیت خودتو قشنگ نشون دادی 

اینجا معلومه کی بی شخصیته

خوشت نمیاد میتونی رد شی بری چی از درد بقیه میدونی همچین حرفی میزنی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

واسه من دیگه آرزوی مرگو داشتنم سخت شده چون بدبختیم تموم ناشدنیه حتی بعد از مرگم … 

هر لحظه میگم کاش وقتی کوچیک بودم یه ماشین بهم میزد درجا تموم میکردم 

دیگه نمیکشم من هزاران سال خسته ام از این دوروز زندگی

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من نه دردشو میدونم شایدم حتی درکی از دردش نداشته باشمولی یچیزو خوب میدونم که هستن افرادی که شرایطی خ ...

من متوجه حرفاتون میشم و باهاتون موافقم

اما دوست عزیز،من حرفم اینه که آدم داریم تا آدم هرکسی یه تحملی داره

دم همه اونایی که تونستن و رد شدن ازش یا دارن تحملش می‌کنن گرم شماهم آفرین بهت که به این درک رسیدی اما این احتمال رو هم بده که همین شما هم خدایی نکرده ممکنه روزی اتفاقی برات بیوفته که با پوست و استخون حالِ الان استارتر که با حرفت اذیتش کردی و درک کنی!کار دنیا رو دست کم نگیر

گاهی آدم واقعا به بن بست میخوره،خودتون هیچ وقت براتون پیش نیومده همچین حرفی بزنید ؟ 

گاهی بعضی اتفاق ها تمام رمغ آدم برای زندگی رو از وجودش میگیره

مثلا کسی که یکی از اعضای خانوادش فوت شده واقعا تا یه مدت انگیزه زندگی توش صفر میشه تا کم کم بتونه روحیه خودش رو پیدا کنه،انگیزه پیدا کنه

شاید استارتر تو یه همچنین مرحله ای باشه.

آدمی که حالش بده تک تک حرفای اطرافیانش میتونه یه زخم باشه براش

بهتر نیست وقتی کسی حالش بده با حرفامون بدترش نکنیم ؟ اگر مثلا حرفاش به قول شما برامون قابل درک نیست  سکوت کنیم و نمک نپاشیم رو زخمش ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

شما شعور شخصیت خودتو قشنگ نشون دادی اینجا معلومه کی بی شخصیتهخوشت نمیاد میتونی رد شی بری چی از درد ب ...

نی نی سایت پر شده از این بچه مدرسه ای هایی که فاز عقل کل بودن گرفتن و به زمین و زمان میپرن و چرت و پرت میگن زیاد جدی شون نگیرید 

در هر شرایطی باید دانست از آن شرایط بدتر هم هست ولی چون هنوز تجربه آنرا نداشتیم فکر میکنیم آخر بدبختیها ی عالمیم وبا گذشت زمان به بدبختیهایمان وافکار مان ساده تر نگاه میکنیم ویا شاید بخندیم 

نی نی سایت پر شده از این بچه مدرسه ای هایی که فاز عقل کل بودن گرفتن و به زمین و زمان میپرن و چرت و پ ...

واقعا یسریاشون گند زدن به سایت

فقط یاد گرفتن  بپرن به بقیه 

یکی ناراحته افسردگی داره میاد بیان میکنه اروم بشه اینجور ادما حمله میکنن بهش که فلان و بهمان 

انگار قرار خودشون تو زندگیشون همیشه گل بلبل بشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔