2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

دکتره گفت شلوغ نکن .تاحالا منوچیزی اینقدر خوشحال نکرده.بعد هم دخترم ایست قلبی کرد کلا داغون شدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
فقط خدا یه نی نی بهمون بده هیچی از دنیا نمیخام سه تامون باشیم 😍😍😍

انشاالله گلم...منم نی نی میخوام میترسم دوباره ناهنجار باشه...انشاالله خدا بهت نی نی سالم بده

دکتره گفت شلوغ نکن .تاحالا منوچیزی اینقدر خوشحال نکرده.بعد هم دخترم ایست قلبی کرد کلا داغون شدم

عزیز دلم من رفتم غربالگری نیشم تا بناگوش باز بود چون پسر میخواستم همش میگفتم جنسیتش چیه جنسیتش چیه یهو بهم گفت جنین مشکل داره باید سقط کنی یعنی چنان با صدای بلند گریه میکردم...خودم تنها بودم رفتم نشستم کف زمین و زار زدم

فقط خدا یه نی نی بهمون بده هیچی از دنیا نمیخام سه تامون باشیم 😍😍😍

ان شالله خدا ب همه نی نی خوشگلو ناز و سالم بده ب شما هم یه دوقلوشو بده ک وقت نکنی سر بخارونی عزیزم.برا مامان شدنت صلوات میفرسم 😙

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
ان شالله خدا ب همه نی نی خوشگلو ناز و سالم بده ب شما هم یه دوقلوشو بده ک وقت نکنی سر بخارونی عزیزم.ب ...

واااایییی مرسیییییی😍😍😍بهترین ارزوعه😍😍😍😍.😘😘😘😘😘💙💙❤❤💋💋💋💖

خدایا همه امیدم به توعه❤