2777
2789
عنوان

فردا بچه همسایه رو دعوا کنم❓

83 بازدید | 10 پست

داداش دوقلو دارم 7 سالشونه با پسر همسايه بالایی بازی میکنن تو کوچه الان داداشام بهم میگن فردا از مدرسه اومدی بهش تذکر بده میگم چرا چیشده میگه مارو میزنه تهدید میکنه سیلی میزنه دوچرخه و اسباب بازی هامونو خراب میکنه اسباب بازی هاشو نمیده ماهم بازی کنیم و... 

بهش چی بگم من آخه؟ 

بهش بگم اگ ی بار دیگه بشنوم دعوا کردین هم رو زدین به مامانت میگم؟

از طرفی هم نمیخوام بچه رو دعوا کنم چون ما خودمونم خوشمون نمیاد غریبه داداش یا بچه مونو دعوا کنه پس ما چرا کنیم 

فردا چی بگم بهش

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینجور مواقع با مهربونی میگم ، دیگه اذیت نمیکنن

اره منم میخوام با مهربونی بگم ولی نمیدونم چی بگم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

داداشای شما دوتا هستن یادشون بده پشت هم دربیان از حقشون دفاع کنن

زور میگه اون نمیتونن

در مواقع دیگه پشت هم هستن

وقتی با مامانشه بگو

مامانش بیخیاله کلا 

تو این هوای سرد بیچاره رو با استین کوتاه می‌فرسته کوچه 

صب تا شب پسرش بیرون باشه فک نکنم براش مهم باشه 

برا مامانش نمیتونم بگم ک اینجوری مامانم باید بگه بهش

دیگه نزار با داداشات بازی. کنه

داداشام بیکارن اون میاد صداشون میکنه اینا هم حوصله اشون سر میره میرن 

مامانش بیخیاله کلا تو این هوای سرد بیچاره رو با استین کوتاه می‌فرسته کوچه صب تا شب پسرش بیرون باشه ف ...

پس به باباتون بگین با پدرشون صحبت کنن چون فک نکنم اصلا از مامانش حساب ببره زیاد

آدمی را یک سخن ویران کند.           

پس به باباتون بگین با پدرشون صحبت کنن چون فک نکنم اصلا از مامانش حساب ببره زیاد

شاید میگم به بابام 

اول خودم ب پسره بگم نشد ب بابام میگم با باباش حرف بزنه