2777
2789

بازم مریض میشه هنوز یه داروش تموم نشده یه داروی دیگه شروع میشه هنوز دو سالش نشده.

همش بهش میرسم بازم نمیتونم حریف شم 

کرونا خوب میشه یه مریضی دیگه میگیره.....

خسته شدم میخوام برم پیش دعانویس دیگه برام مهم نیست چقدر گناه داره این کار

شده روحمو ب شیطان میفروشم تا بچم سالم بشه

واقعا عقب مونده ای این چه حرفیه اخرش زدی ! این بچه هم خدا بهت داده با کلی التماس ودعا بعد روحت رو به شیطانی که دشمن خداست میفروشی به جای تقویت بدنی بچه با میوه ها و خوراکی های فصل بری دعا بگیری ؟؟؟ واقعا عجب داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور رسیدگی می کنین؟ بهش هر روز آش و سوپ ماهیچه بدین ، فقطم گل ماهیچه ، آب قلم هم بریزید ، آب سیب، موز، پسته و انجیر ، بهش بدین 

اگر نمی خوره پسته زیاد آسیاب کنید بریزید تو بستنیش 

گردو پودر کنید با ماست و خیار به اندازه سه تا گردو هر بار بهش بدین 

صبحونه تخممرغ یا فرنی با بادوم ( حداقل ۱۵ تا بادوم بزرگ هر بار با پشت صافی رنده کنید براش با نشاسته و پودر برنج و یه کوچولو نبات ) 

حلوا با خرما و روغن محلی بدون بو

چجور رسیدگی می کنین؟ بهش هر روز آش و سوپ ماهیچه بدین ، فقطم گل ماهیچه ، آب قلم هم بریزید ، آب سیب، م ...

همه اینکارارو میکنم 

از هیچی‌کم نمیذارم 

من هفته ای یکبار دهتا دونه عناب ومی جوشونم با یه قاشق غذاخوری گل بنفشه دم میندازم صاف می کنم میدم می ...

باشه منم حتما این کارو میکنم . این مریضی جدیدش ک خوب شد بهش میدم الان میترسم

ممنون گفتی 💙