2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبت کاذب هستش ایا

316 بازدید | 45 پست

یه هفته مونده به موعدم.نفخ ودرد زیر شکم داشتم.دیشب بیبی چک مدیکور زدم بلافاصله اینجوری که توو عکس میبینید مثبت شد.جوگیر شدم نیم ساعت بعد دوباره زدم این سری مارک روژان بود منفی شد.گفتم شاید چون صبح نزدم نشده.دوباره صبح مارک روژان زدم باز منفی شد. دوباره نتونستم خودمو نگه دارم ظهر این سری مارک مدیکور زدم باز منفی شد🥺🤭 چیکار کنم.خیلی عجله کردم نه؟من قبلا هم میزدم مارک مدیکور همیشه منفی میشد و باردارم نبودم ولی این سری یدونه مثبت نشون داد.ممکنه مثبت باشه؟یا کاذب بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی بی چک داری 😩🥺😂😂❤️🌺💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋