2777
2789

دوستان من خوزستانیم میخوام با یه خراسانی که اهل نیشابور هست ازدواج کنم شما اگه خراسانی هستین یا اهل نیشابور بگین از مراسماتتون چیزی بدونم خودم که خیلی خوشحالم و از عشقم خیلی خوشم میاد ولی دوست دارم درمورد رسمو رسومتون بدونم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب دقیقا دو نقطه مخالف توی نقشه 

مبارکه انشالله خوشبخت بشین

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
خراسانی ام ولی رسم و رسومات مون با نیشابوریا فرق میکنه

خب اگه از رسم و رسوماتشون بدونی چیزی بهم بگی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

مردم نیشابور خیلی سنتی و متعصبن

عه واقعا 

عشقم میگه دوست دارم هر چی بخوای بپوشی با نظر خودت باشه ولی حجاب داشته باش کنار بقیه اون اهل بوژان هست

خب اگه از رسم و رسوماتشون بدونی چیزی بهم بگی

یه رسمی مشهدیا دارن ک نمیدونم نیشابوری هام دارن یا نه

این چند تیکه از جهازو داماد میخره

یخچال تلویزیون فرش سرویس چوب که شامل تخت و کمد و ... میشه

بعد خورده ریزه هم مثل قابلمه سرویس چینی و قاشق چنگال و ... هم میخرن ولی معمولا کمتر از عروس

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

اونی ک دوسش دارم عربه کاش منم عرب بودم

عزیزم عربا ازتون جهیزیه نمیخوان و اینم بگم عربی اسونه میتونی با یه سال زندگی کردن باهاشون زبون عربی رو یاد بگیری پسر دایی بابام زن فارس گرفته بعد چن ماه زندگی عربی رو کامل یاد گرفته  

ولی سعی کن با یکی که متعصب نباشه زندگی کنی وگرنه زندگیتو زهر میکنه

یه رسمی مشهدیا دارن ک نمیدونم نیشابوری هام دارن یا نهاین چند تیکه از جهازو داماد میخرهیخچال تلویزیون ...

عه واقعا ؟؟؟ 

پس باید پول برای جهیزیم جم کنم 

ما که اطرافمون رسم جهیزیه نداریم و همه چیو پسر میخره