2777
2789
عنوان

چقد سخته فقط ظاهری پولدار باشی🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
خب شما دقیقا برعکس مایی عزیزممن ترجیح میدم پول جمع کنم دراینده بچه هام واسم دعای خیر کنن ن اینکه هرچ ...

منم تا الان مثل شما فک میکردم الان توقع بچه هام واقعا زیاده هزار برابرشو میخان پشیمون شدم ازین ب بعد میخام فقط عشق کنم بل دارایی ک داریم حیف من استفاده نکنم بشع ارث برا بچه هام 

خدایا شکرت 

خب شما دقیقا برعکس مایی عزیزممن ترجیح میدم پول جمع کنم دراینده بچه هام واسم دعای خیر کنن ن اینکه هرچ ...

من مدیدم بچه ای در حق پدر و مادرش دعا کنه تو نخورکی میکنی از خودت و خانواده و همیرت از عشق و حالت می‌گذری برا ادم هایی که فردا با یه همسر میرن رد کارشون نمیپرسن تو‌کی هستی ، از من میشنوی زندگیت رو بکن چو فردا شود فکر فردا کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریرم باز شما خوبه۱۰داریباورت میشه همین الان۷۰۰هزار داریم کلا🫥😑😃😂

خوب گلم جیب خالی پز عالی !!!؟؟؟ اگر نداری چرا طلا و سکه و ماشین میخری. ۵ میلیارد ماشین تو پارکینگ خوابوندی پول بنزینش رو نداری؟؟؟ آدم باقی پولش رو تبدیل به دلار و طلا میکنه. من جات بودم یکی از ماشین ها رو می‌فروختم 

حقیقتا یه روز هم نمیتونم به جای شما زندگی کنم🙂پدرم ثروتمنده و به همه هم از ثروتش میبخشهبرای همون خی ...

عزیزم من متااااهلم

پدرم خدارشکر وضعش عالیه و هرچی داریم از کمک پدرمه بیشتر

و واسه همه همینجوره تاحد توان کمک میکنه

ولی منننن دارم میگم درامدمون کمه پول نقدی کم داریم منفعت و سود کجا بود ماخودمون نمیرسونیم ب بقیه هم کمک کنیم😑😑😑

منم تا الان مثل شما فک میکردم الان توقع بچه هام واقعا زیاده هزار برابرشو میخان پشیمون شدم ازین ب بعد ...

ن عزیز هیچوقت اینجور قکر نکن

توقع هرچی باشه باید دراینده بتونی ی سقف برا بچت بسازی دیگ

عزیزم من متااااهلمپدرم خدارشکر وضعش عالیه و هرچی داریم از کمک پدرمه بیشترو واسه همه همینجوره تاحد تو ...

اینم حرفه تو میزنی گلم؟ خوب یکی از ماشیناتونو بفروشین

چیکار میکنین شما ما واقعا شختمونه☹️

یکهفتس زدیم ب بیخیالی تصمیم گرفتیم لارج زندگی کنیم و جنع نکنیم دیگه بسه خسته  شدیم  هر چی بیشتر حنع میونیم بچه ها بیشترترشو میخان

خدایا شکرت 

ن عزیز هیچوقت اینجور قکر نکنتوقع هرچی باشه باید دراینده بتونی ی سقف برا بچت بسازی دیگ

گزاشتیم براشون بسه دیگ بقیش زور بیخودیه این یکهفته  وافعا میفهمم زندگی یعتی چی قبلا تا پول دستم تبدیلش میکردم و چیزی نمیموند برا خرجی واقعا ب خودم زندکی و سخت گرفتم پشیمونم بینهایت

خدایا شکرت 

خوب گلم جیب خالی پز عالی !!!؟؟؟ اگر نداری چرا طلا و سکه و ماشین میخری. ۵ میلیارد ماشین تو پارکینگ خو ...

ن دیگ درحد پول بنزین ک نیست

ببین قسطامون زیادت مثلا کرایه خونه۱۵ ملیووون میدیم

خونه خودمون هم نمیشه بدیم مسناجر چون  خشکه میخام دوسه سال دیگ خودم اول یرم داخلش..تازه کابینت هم نزدیم براش و لخته

سکه هم خودم نخریدم مثلا کادوایی ک این مدت مامانم بهم داده 

ماشین هم دوتاش واسه سرمایس یکیشم شوهرم باهاش میره سرکار میمونه زیر اقتاب باید اونو ببره 

مثلا نمیشه کلا یکی باشه چون رفت امد زیاد داریم

اینم حرفه تو میزنی گلم؟ خوب یکی از ماشیناتونو بفروشین

اخه دوتاش سرمایس یکیشم واسه کار شوهرمه

مثلا میره سزکار باید اونو ببره چون پارکینگ سرپوشیده نیس هرکی هرکیه و افتاب زده هم میشه

یکهفتس زدیم ب بیخیالی تصمیم گرفتیم لارج زندگی کنیم و جنع نکنیم دیگه بسه خسته شدیم هر چی بیشتر حنع ...

اخه ما اصن پول نمیمونه لامصب تا موادغدایی میخری شوینده تموم

شوینده میخری حبوبات تموم

حبوبات میخری عروسی میشه برو لباس بخر بدبختی بخر 🤣

واییییی دقیقاحالا مال ما فقط گوشی من قسط داره و اجاره خونهکلیییی سختمونهو ملت نمیدنم چزااخه ازمون ان ...

۵ میلیون واقعا هم زیاده

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اخه دوتاش سرمایس یکیشم واسه کار شوهرمهمثلا میره سزکار باید اونو ببره چون پارکینگ سرپوشیده نیس هرکی ه ...

اخه این چه سرمایه ایه که خودت در سختی باشی!!! گل من سرمایه رو داری میذاری واسه ورثه. تا جوونی و سالمی بخور و بپوش و لذت ببر. اونم تو مملکت ما!!! در ضمن ماشین سرمایه نیست چون سال به سال مدلش پایین تر میاد