2777
2789
مثلا میگن سرحدی ساهار معنی کلمه سرحدی که یعنی غیر بندری معنی ساهارم یعنی بومیده به چیزی که بو میده د ...

بو بد؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا میگن سرحدی ساهار معنی کلمه سرحدی که یعنی غیر بندری معنی ساهارم یعنی بومیده به چیزی که بو میده د ...

اره منم ساهارو شنیدم 😂😂😂به کسی که شکمش باد کرده و هر دم هوا آزاد میکنه میگن مگه ساهار داری

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

البته تصحیح میکنم که نمیتونم بگم همه بندریا اینطورین ولی خانواده همسرم اینطورین مثلاً به هرکس که از جایی جز بندر بره اونجا بهش میگن شهرستانی یا کلمه سرحدی به کار میبرند😑فک کن شما از تهران بری یه روستا ته بندر باز بهت میگن شهرستانی

البته تصحیح میکنم که نمیتونم بگم همه بندریا اینطورین ولی خانواده همسرم اینطورین مثلاً به هرکس که از ...

خب ما هم خوزستانی هستیم بهمون میگن جنگ زده با وجود اینکه ما خودمون بندر دنیا اومدیم ولی بخاطر اصلیتمون جنگ زده حساب  میشیم

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

بعد اینکه همشون ازدواج فامیلی کردن جز من و همسرم که من بندرعباس نیستم یا به قول اونا شهرستانی هستم همش بهم میگن توغریبه ای تو بندری نیستی انگاری خودشون گرین کارت آمریکا و دارن