2777
2789
عنوان

ای کاش مجرد بودم ای کاش بچه نداشتم

364 بازدید | 33 پست

شاغل میشدم با پول تو جیبم از زندگیم لذت میبردم تنها تو خونه ارامش میدیدم خسته شدم دیگ

یه لیوان چای با ارام بدونه گریه بدونه اعصاب خوردی نمیتونم بخورمممممم الان نیم ساعته دوتاشون باهم گریه میکنن چرا چایی سرد نمیشه خب چیکار کنم سرد نمیشه ؟؟ 😭😭😭چرا نمیفهمید ؟؟(تو نربعکی ریختم سرد بشه اما سرد نشدهه باید صبر کنن )بعدش هم باید مواظب باشم چایی رو نریزن رو فرش زنجناک نشه (چای نباته)

من دلم برای زندگیه قبله بچه داری تنگ شدهه اون موقعه که با چای داغ رو مبل میشستم و فیلم اقای قاضی رو نگاه میکردم و چای مینوشیدم بهترین ارامش دنیا بود قدر نمیدونستم 

بدونه مزاحمت 

بدونه گریه الان همش شبکه پویابه راهه با ناز کشی بچه ها 😭😭😭کلافه شدم دیگ

تازه باید سه وعده غذا هم درست کنم و کوه به کوه ظرف بشورم 

صبح جارو برقی کشیدم الان تمامه خونه نمک ریختن

دو قلو هستن ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی تقصیر خودته که انقد لوسشون کردی 

از اول رو به بچه ندید تا لوس و ننر بار نیان 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

دقیقا منم واقعا تحمل اینچیزارو ندارم و آرامشمو به دنیا نمیدم

به خاطر همین به اوردن بچه اصلا فکر نمیکنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اره سخته حق داری قبول دارم

ولی همون بچه ها لارداری زایمان ارزوی خیلیا مثه منه

خدابچه هاتو حفظ کنه

اگ تونستی و کسیو داشتی چن ساعت بذار پیشش و برا خودت باش

اگه نه خانه بازی ببر مشغول شن بتونی نفس بکشی

درک میکنم شرایط سختی داری قطعا

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..