2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک بچه دار شدن بعد چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
من چهل نیستم همسرم چن سال دیگه میشه چهل

وا خب چه بدی داره ول کن توراخدا اینجا را یه عده از حسرت هاشون میگن جدی نگیر مگه همه پدر مادرها یا بچه ها قرار مثل هم بشن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکمو ببین چقد هیت دادن واریسکول و پروستات و همسرت نمیتونه بچه دارت کنه و .....

وا😂مگه دکترن یا استغفرالله خدا

من 23 عم عزیزم همسرم 37 سه سال دیگ میخوام بچه دار شم

خوب الان مشکل کجاست ؟

۲۵ سالگی اقدام رو شروع کن چون ممکنه تا یکسال هم طول بکشه ( شاید هم یکماه ) تا اختلاف سن همسرت و بچه هم زیاد نشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اولا که خدا الرحم الراحمینه ثانیا اینجا بندرت یه آدم متخصص وجود داره لزوما تجارب اشخاص مختلف نمیتون ...

گفتن چهل سالگی خیلی زیاده 

همسرت واریسکول و پروستات داره 

خیلیییی ترسیدم 

فک میکنم سالمه 

ولی خب چن روز دیگه نوبت دکتر میگیرم از مشهد یا تهران 

استاتر من همسرم ۳۶ سالشه سه تا بچه داریم پسر بزرگم ۱۴ سالشه همیشه میگم گناه داره سنی نداره زود بوده براش البته خودش راضی هست پس ببین هر کی یه نظری داره برا شماهم اصلا دیر نیست

گفتن چهل سالگی خیلی زیاده همسرت واریسکول و پروستات داره خیلیییی ترسیدم فک میکنم سالمه ولی خب چن روز ...

ببخشید اینو میگم ولی من جات بودم میگفتم چرا شوهرمو معاینه کردی بفهمی مشکل داره

من بچه دوم رو میخام ۳۸ به بعد بیارم شوهرمم اون موقع ۴۰ رو رد کرده

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

گفتن چهل سالگی خیلی زیاده همسرت واریسکول و پروستات داره خیلیییی ترسیدم فک میکنم سالمه ولی خب چن روز ...

بهتره برید با دوتا پزشک متخصص مشورت کنید بعد تصمیم نهایی رو بگیرید واقعا کسی نمیتونه قطعی بگه میشه یانه مثلا مورد بوده هردو سالم بودن ولی  بدلایل نامعلوم نتونستن سالها بچه دار بشن مورد هم بوده بیست سال نازایی داشتن خدا خواسته یکدفعه بچه دار شدن بازم میگم حتما با یه پزشک متخصص مشورت کنید تا فرصت طلایی رو ازدست ندید