2777
2789
عنوان

متاهلا خانما بیاین ازدست این مادرشوهرا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 21 پست
عزیزم نمیدونم حب چ لزومی داره مشورت کنه اخهسعی کن بکشیش سمت خودت عزیزم شایدم حق باشماس کاش جدابشی ام ...

هومممم،الان فقط در تلاشم از اون خونه جداشم ،🙂💔💔وگرنه زندگیم به فنا میره

ببین خونه ات جدا باشه خیلییی وضعت بهتر میشه من پیش اونام تو غذا خوردنمم گیر میده این بده

خدا لعنت کنه همین

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر اخریه ولی این دلیل نمیشه پیش اون زندگی کنه و هرچی مادرش گفت بگه چشم

تجربه اینو ثابت کرده معمولا پسر آخریا مامانی ترن و بیشتر بحرفشون گوش میدن مخصوصا اگه چند سال دوتایی باهم زندگی کرده باشن ک دیگه هیچی زندگی کردن با اینجور پسرا صبر و تحمل میخواد چون بین مامان و زنشون گیر میوفتن همیشه چند سالشه شوهرت؟

پس بهش بگو عرضه داشت باش نزار مادرت دخالت کن

اینجوری کار خرابتر میشه عزیزم

همون دوره ی همسرداری تنها مسیر آرامش تو ایتا 

یاد میده باهمسرت و خانواده ی همسر چطور رفتارکننی که اذیتت نکنن

بخوای مقابله کنی جنگ میشه و آرامش خودت از دست میره

منم 21 سال مادرشوهرم با ما زندگی کرد

خدا رو شکر ازمون راضی بود، الانم هردعای خوبی کرده برام مستجاب شده

مخصوصا بچه هام که خوبن

اینجوری کار خرابتر میشه عزیزمهمون دوره ی همسرداری تنها مسیر آرامش تو ایتا یاد میده باهمسرت و خانواده ...

من خودم یک ساختمون با خانواده همسر زندگی میکنم ولی همسرم اجازه دخالت نمیده مشکلی نداریم