2777
2789

سونو دکتر ذبیحی تو وکیل اباد

آزمایش  رفتم آزمایشگاه پردیس

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طاهریان تو امامیه

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
عزیزم هزینه هاش چقدر   شد

یادم نیست آخه دو سال و نیم پیش بود

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
نمیدونم آخه میخوام صبح باشه چون من عصر ها سرکار هستم

سونو گرافي ذبيحي و طاهريان صب هس يعني بايد صب زود ساعت هفت بري اونحا اسمتو تو برگه بنويسي تا وقتي منشئ مياد ويزيتت ميكنه من طاهريان رفتم ١٤٧تومن واسه ان تي ..ازمايشم رفتم پرديس روبه رويه بينارستان قايم با دفترچه تأمين اجتماعي شد ٨٥تومن 

سونو گرافي ذبيحي و طاهريان صب هس يعني بايد صب زود ساعت هفت بري اونحا اسمتو تو برگه بنويسي تا وقتي من ...

ممنون عزیزم

خدا جون شکرت بابت همه داشته هام و نداشته هام😙😙

سلام. برای آزمایشات غربالگری بارداری، آزمایشگاه دکتر صادقیان تخفیف داره. کارت عضویت هم میدن بهت که برای آزمایشات بعدی هم تخفیف بگیری. از طرفی از چند جا که قیمت پرسیدم، هم قیمت هاشون مناسب هست و هم کیفیت کارشون خوبه و دقت نتایجشون بالاست. جوابدهی آنلاین هم دارن. اگر خواستین سرچ بزنین آزمایشگاه دکتر صادقیان، سایتش میاد میتونین آدرسش رو بردارین. شماره اش 36017851

سونو هم طبقه بالاش هست. فقط مهمه که هرکجا میری بقیه رو هم همونجا بری که نتایجش قابل استناد باشه