2777
2789
عنوان

کیا دانشجو راه دورن بیاین

133 بازدید | 34 پست

اگه دانشگاهتون ۱۰ ساعت از شهر خودتون دور باشه و خودتونم ماشین داشته باشید (مال خانواده نه ، مال خودتون) با خودتون میبرید شهر محل تحصیلتون یا میذارید شهر خودتون بمونه؟

اصلا نمیدونم چیکار کنم اعتماد به نفسشو دلشو ندارم همش میترسم مشکلی برا ماشین پیش بیاد با بدزدن و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین ببری کجا😂 هلاک میشی بخای رانندگی کنی این همه همشم میشه نگرانی واسه خانواده

نه منظورم تا اونجا رانندگی کردن نیست

منظورم اینه کلا با ماشین باشم اونجا اگه اینور اونور خواستم برم و نخوام اسنپ بگیرم

نه منظورم تا اونجا رانندگی کردن نیستمنظورم اینه کلا با ماشین باشم اونجا اگه اینور اونور خواستم برم و ...

ن سخته من تازه خونه و پارکینگم داشتم اما نبردم همش نگران ماشینتی 

چرایعنی ماشینو بذارم شهر خودمون و خودم با اسنپ برم اینور اونور بهتره؟

خیلی از دخترا تو همین جاده ها تصادف های خیلی خطرناک کردن. خب با تاکسی یا اتوبوسم میتونی بری

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه