2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه نظر بدین

145 بازدید | 24 پست

من قبلا یبار ازدواج کردم و فوت شدن بعد از چند سال با یه شخصی دوست شدم حدود ۷ ماه و کات کردیم بعد دوباره با یه اقایی در حد یه ملاقات رفتم سر قرار بعد وقتی منو رسوند دوست پسر خواهرم دیدمون و وقتی رفتم خونه با اون شخص دعوا کرد و اون اقا هم کلا رفت 

الان من استرس اینو دارم که اگر زمانی ازدواج کنم رل خواهرم بره به خاستگارم یا شوهرم بگه که من قبلا رل داشتم و اینم بگم خواهرم هیچ جوره راضی نمیشه ازین رلش جدا بشه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوست پسر خواهرت چه ربطی داشته چکاره ست!!!یه دوسته

رفته بود به اون اقا گفته بود پسر عموشم دیگه نزدیکش نیا باهاشم کلی دعوا کردم الان بخاطر ترس از اینکه بیاد بگه قبلا رل داشتم میترسم ازدواج کنم

من واقعا کاری نکردم فقط مدتی با یه نفر دوست بودیم کات کردم هیچ رابطه یا چیزی هم نداشتم

خب وقتی این همه نگرانی ورابطه هات جدی نیس چرا میری تورابطه باهر نری 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عزیزم شما چند سالت هست که اختیار زندگیتو دادی دست یه غریبه . اصلا ایشون حق نداشتن با اقایی که شما باهاش رفتید قرار دعوا کنن. شما یه فرد بالغید که خودتون تصمیم می‌گیرید با کی میرید بیرون با کی نه . شما الان برای ازدواجتون هم به اجازه ی پدر نیاز ندارید چه برسه پسر غریبه .  الان هم ازدواج کنید جتی این پسره بره بگه هم . اولا شما باید بگید من یه زن مجرد بودم و باید وارد رابطه میشدم تا آدم مناسبم رو پیدا کنم دوما اگر اون خواستگاران آدم حسابی باشه اصلا به حرف اون پسره بها نمیده و میگه به شما ربطی نداره 

عزیزم شما چند سالت هست که اختیار زندگیتو دادی دست یه غریبه . اصلا ایشون حق نداشتن با اقایی که شما با ...

۲۴ سالمه بدون اینکه من خبر داشته باشم نمیدونم چطوری دیده بودم که رفت دعوا کرد بعد یعنی قبل اینکه با کسی ازدواج کنم بهش بگم قبلا رل داشتم؟؟؟

کلا با دونفر رفتم نفر دومم فقط یبار دیدمش بعد سر این بحث جدا شدیم

باشه ولی درکل به دوس پسر خاهرت ربطی نداره اون خیلی عبا داره خودش اینکارو نکنه 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

۲۴ سالمه بدون اینکه من خبر داشته باشم نمیدونم چطوری دیده بودم که رفت دعوا کرد بعد یعنی قبل اینکه با ...

نه چرا بگی بهش ربطی نداره . اگر اون پسره رفت گفت میگی آره رفتم طبیعیه خیانت که نکردم اونموقع زن مجرد بودم دنبال شریک زندگیم میگشتم