دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13904 بازدید | 1371 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عزیزم لطفا حس ع رو نسبت بهم میگی و رابطه مون چطور میشع ممنون رابطه خوب پیش میرهاحساس دو طرفهس یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 راجع ب ازدواج مجددم ممنون میشم هرچی حس میکنی بگی چند تا مورد پیش میاد ولی خب به توافق نمیرسید یکی هست که قبلا ازدواج کرده آدم خوبیه با همون ازدواج میکنیاحساس میکنم مذهبی هستش یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5475 چند تا مورد پیش میاد ولی خب به توافق نمیرسید یکی هست که قبلا ازدواج کرده آدم خوبیه با همون ازدواج م ... بچه ک نداره؟ کی باهاش آشنا میشم؟ظاهر و باطنش؟وضعیت اقتصادیش؟
هالعج عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4430 پس لطفا و خواهشا جوابمو بده الان شوهرم دوستم داره؟ذهنش هنوز درگیر اون زنست؟تورو قرآن بگو
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 دوست داشتی در مورد منم بگو چی حس میکنی؟ ماچ به کلت سر و زبون دار و شیطون وفادار و مورد اطمینان یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 پسرآدم خوبیه منطقیه و کلا مکمل خودت میتونه باشه درستا خدا کنه یکی گفت بداخلاقه تو چی حس میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 اسی لطفا منو میگی شاغل میشم یا نه و خانه دار؟ شاغل یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
جوکرمونث عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 3090 درمورد آیندم چی حس میکنی و توصیت به من چیه؟ وشاغل میشم یا بیکار؟
narges77777 عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1289 تجربسم چی میرم و شخصیت همسراسندم شاید پرستاری یا معلمی همسر ایندتم شخصیت قوی داره
هالعج عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4430 پس لطفا و خواهشا جوابمو بده الان شوهرم دوستم داره؟ذهنش هنوز درگیر اون زنست؟تورو قرآن بگو اینههههه
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 درستا خدا کنه یکی گفت بداخلاقه تو چی حس میکنی؟ بابا خب یه مدت باهاش میچرخی اخلاقاش میاد دستت خبنگران نباش من که میگم اوکیه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
لیلووووو عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 262 بین این دو تا اگه بخوام بگم استرالیا میری ۵ سال دیگه واییی جواب منم میدی؟؟ کنکور ۴۰۵ چی میشه برام؟؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 پس لطفا و خواهشا جوابمو بده الان شوهرم دوستم داره؟ذهنش هنوز درگیر اون زنست؟تورو قرآن بگو دوستت دارهنه دیگه به اون فکر نمیکنه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜