2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13905 بازدید | 1372 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حله پس

عزیزم شوهرم الان تو شرکت راننده آمبولانس هست دلش میخواد بزارنش تو قسمت آتشنشانی همون شرکت بنظرتون میزارنش یا همون راننده آمبولانس میمونه عزیزم ممنون میشم اینم جواب بدی الهی خیر ببینی مهربون

چرا به شدت داره بهت اسیب میزرنه اون خیلی ناراحت نیست و دیگه هم برنمیگردید بهم قدش متوسطه تقریبا هیکل ...

مرسی 

دختر خالم ماعده گفت ازتون بپرسم در اینده چه زمانی و باچطور ادمی ازدواج میکنه شغلش و اخلاق و ظاهر اینا 

و سنتی هست یا با عشق 

ازدواج خودم با عشقه؟ 

داداش خودم حسین کی ازدواج میکنه ازدواج داره؟ 

عزیزم شوهرم الان تو شرکت راننده آمبولانس هست دلش میخواد بزارنش تو قسمت آتشنشانی همون شرکت بنظرتون می ...

میره اتش نشانی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜