2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13904 بازدید | 1371 پست
[QUOTE=400138968]توی همین آبان نه ولی خب به زودی [/QUOراجب محمد رضا چی حس می کنی

حس تلاطم 

آرامش نداره توی زندگیش 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه بگی فاطمه کی ازدواج میکنهسمیرا کی اسباب کشی میکنهمحیا و رصا خوشبخت میشن

فاطمه فعلا ازدواج نمیکنه 

کارش به گیر و گور خورده 

سمیرا هم طول میکشه شاید یکسال یا بیشتر 

محیا و رضا خیلی خوبن باهم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بچه معصومه چیه زهرا امسال خونه میخره

معصومه دختر میاره

مطمئن نیستم 

اگر هم بخره آخر سال میخره 

عزیزم لطف میکنی بهم بگی که سارینا و کوروش دوباره باهم ارتباط میگیرن؟ممکنه که دوباره باهم باشن و آیا ...

سارینا کلا آدم ساده ای هست اطرافیانش رو هم خوب نشناخته 

یکسری از آشناها و دوستاش خیلی هم آدمای خوبی نیستن 

کوروش هم آدم با ثباتی نیست حس سارینا خیلی بیشتره به کوروش اما دیگه باهم ارتباط نمیگیرن 

سلاممم گلم خوبیببخشید ی سوال داشتم مهدی بهم حس،داره ومیاد خواستگاریم? بعد ی سوال من کی باهاش ازوداح ...

مهدی دوستت داره باهاشم ازدواج میکنی 

در مورد اینکه پزشکی بیاری هم مطمئن نیستم 

ممنونم عزیزدلم یعنی آبان که میاد شهرمون نمی بینمش ؟😢

حالا ایشالا که من اشتباه حدس زده باشم جان دلم

ممنون فقط رابطمون درست میشه؟نمیاد جلو حسشو بگه؟

درست میشه 

اون نمیاد جلو مستقیم 

واسطه داره رابطه‌تون