2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13915 بازدید | 1373 پست
یه حس انرژی مثبت بهت دارم شغلت حس میکنم یجورایی اداری طوره درامدتم متوسط همسرتم خیلی دوستت داره

ماه تولد خصوصیات یا اول اسمم میگی

کلا چی حس میکنی برام

ایندم ... زندگیم.... اوضام چطور میشه

از حالا به بعد ازدواج میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشگلم خوش اومدی بله میرسی بهش البته که توش خیلی موفق هم میشی

مرسی عزیزم خدا خیرت بده 

میتونی بگی خانوادم بابت این شغل راضی میشن یا نه ؟

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
چشم عزیزم به ایت الکرسی خیلی ایمان دارم برا هردوتون میخونم

مرسی عزیزم الان هم ایام فاطمیه هست از ته قلب پاکتون دعا کنید عزیزم برای سلامتی و ظهور آقا مولا امام زمان (عج) و برای سلامتی و حاجت خودتون و عزیزانتون و همه بنده های خدا و بعد برای شوهرم و من 

یه حس انرژی مثبت بهت دارم شغلت حس میکنم یجورایی اداری طوره درامدتم متوسط همسرتم خیلی دوستت داره

سلام.میشه بگید عاقبت کار برادرم و خانومش به کجا میکشه ؟بچه دار میشن یا جدا میشن؟برادرم دیه میگیره بالاخره،چندوعده دیگه؟

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️