دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 میشه به منم بگید کی ازدواج میکنم تا ۴ سال آینده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 مانتو تنم چه رنگیه؟ مشکی یا سفید داره توش یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 میگی خونه میخریم آره میخرید یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 لطفا لطفا بی زحمت میگی چرا؟؟؟لطفا میگی کی باهاش دوست میشم؟؟پسر سنگین و خوبی بنظر میاد@دختر_بلوبری شاید از ایناس که ظاهر رو خوب حفظ کردهتحقیق بکن در موردش بازم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 فدات شم عزیزم میشه بگین من این ماه باردارمیشم یانه؟ نه نمیشی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8582 آره میخرید گلم برامنم بگو دیگه🤗😘 میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
hamdam7373 عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 5 سلام عزیزم میشه به منم بگی پسر کوچیکم و دختر بزرگم در آینده شغلشون چی میشه ممنون مجال خلوتی پیدا شود از حرف لبریزم
دلارام_del عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 960 کاش منم بگییییحسش چیه بهم @دختر_بلوبری حسش چیه بهم کی پیام میده دلتنگمه یا نه در مورد من به بابام خوبی گفته یا بدی میخواد برگردیم ؟ پشیمونع؟
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 573 آره میخرید @دختر_بلوبری عزیزم خانومی به اسم سمیرلطلاقش انجام میشه یاشوهرش برمیگرده زندگیش درست میشه ؟؟؟؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 قشنگای من دارم دونه به دونه به ترتیب جواب میدم نگران نباشید الان که شما پیام بدید من تا فردا اینا جوابشون رو میدم خوشگلا❤️❤️ یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 خب با همین محمد پسر همسایه مون ازدواج میکنم؟خوشبخت میشم باهاش؟ممنون میشم هرچی دیگه هم حس میکنی بگی آره منم حس میکنم اسم طرف محمده خوشبخت میشی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8582 نه نمیشی راجب زندگی منم میگی بلوبری جان میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 یکی اپشب گفت اگر ازدواج کنی جدا میشی اخلاق شوهرت خیلی تنده حس تو چی میگه؟گفت مامایی میری مهاجرت هم کنی برمیگردی حس تو چی میگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 از من چی حس میکنی؟ زندگیت یک مدته یکنواخته شایدم تلاش میکنی نتیجه نمیده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜