2777
2789

بنظر من وقتی ناراحتی زن برای مرد مهم باشه بهش توجه کنه و سعی کنه ناراحتیش رو درک کنه نشون میده مرد علاقش واقعیه

و مردی که دائم به زن میگه همش غر میزنی، چرا همیشع ناراحتی، انرژیت منفیع و حتی کوچکترین سعی برای خوب کردن حال زن و درکش نمیکنه زن رو افسرده میکنه و اخرشم عیب میزاره رو زن

شما چقدر با حرفم موافقی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا اگر مرد ی پولی داشته باشه و اون پول لازم خودش باشه واسه ی کاری ،که خب کار مهمی هم هست 

بعد مثلا خانمش ازش انتظار داشته باشه از اون پول بهش بده خواسته خانمش اشتباهه؟؟؟کار مرده مهمه و به اینده شغلیش بستگی داره

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.