2777
2789
عنوان

به نظرتون به قیافش توهین کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
اگر مورد خوبیه میتونه دراینده همسرخوبی هم باشه، چی میشه اوکی بشید🥹یکی دوبارگوشیو بده دست داداشی پد ...

ببین واقعا وضعش خوبه قد بلند هیکل خوب بالا شهر

منم خواستگار مناسب ندارم ولی نمیدونم چون اصلا اهل دوست پسر اینانبودم. میترسم برم تو رابطه ۲۸ سالمم هست ولی واقعا دوساله پیگیرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از ادم های اویزون و پیگیر 🤮🤮🤮بابا وقتی میگیم نمیخایم باهاتون باشیم گورتون گم کنید برید پیگیریشون بدتر ادمو زده میکنه ازشون🤢هیچ ربطی هم نداره به اینکه ادم رو قدیسه و پاک و دست نخورده میدونن یا نه صرفا چون اویزونن گیر میدن به ادم چندین سال.تجربه شو دارم حتی فهمید پارتنر دارم باز اویزونم هست شاید ۵ساله منو میخاد 

احتمالا هردو

اگه هر دو خوب بگو رسمی بیاد خواستگاری که تکلیف تو هم مشخص بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین واقعا وضعش خوبه قد بلند هیکل خوب بالا شهرمنم خواستگار مناسب ندارم ولی نمیدونم چون اصلا اهل دوست ...

نگفته میخاد بیاد خاستگاری یا براخوش گذرونی و وقت گذرونی پیگیرته؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین واقعا وضعش خوبه قد بلند هیکل خوب بالا شهرمنم خواستگار مناسب ندارم ولی نمیدونم چون اصلا اهل دوست ...

بنظرم بهش بگو اگه قصدت جدیه و منو میخای ،شماره باباتو بده

اگر قبول نکرد برین بهش😆

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍