2777
2789
عنوان

عمل زیبایی یا طلا

98 بازدید | 11 پست

بچها من از قیافم متنفرمممم جوری ک دلم میخواد برم جلو اینه چک بزنم ب خودم

هیکلمم خوب نیست چاقم اصلا افسردگی گرفتم هیج جا دلم نمیخواد برم پول باشگاه میدم نمیرم از بس اونجا همه خوشگل د دافن

بعد من بابام ماهیانه پول میده بهم

بنظرتون طلا بخرم جمع بشه برم پیش یه دکتر خوب مثلا ۲۰۰ میلیون اینا هزینه کنم ولی ۲ سال طول میکشه این راه

یا زودتر عمل کنم ولی پیش دکترای معمولی

از یه طرف خودم دلم میخواست تحمل کنم هم علم پیشرفته تر میشه جراحی ها طبیعی تر

ولی این شدت افسردگی داره عذابم میده

اول برو روانشناس 

بعد اگه بازم از چهره ناراضی بودی عمل کن

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو روانشناس بعد اگه بازم از چهره ناراضی بودی عمل کن

پارسال رفتم قرص تجویز گرد

دو هفته خوردم بیچاره شدم انقددد حواس پرت شدم مث زنای ۶۰ ساله شده حواسم

عزیزم منظورت عمل صورته یا برای چاقی

بنظرم اول باید همت کنی هیکلتو قشنگ کنی

بعد صورتم جذاب تر میشه..اونوقت ببینی چه عملی نیاز داری که حالت بهتر شه

شاید اصلا هیکلتو ساختی حالت خوب شد نیاز به جراحی زیبایی نداشتی 

عزیزم منظورت عمل صورته یا برای چاقیبنظرم اول باید همت کنی هیکلتو قشنگ کنیبعد صورتم جذاب تر میشه..اون ...

دقیقا خودم‌هدفم همین‌بود ک‌تمرکزم بزارم رو ورزش 

ولی اعتماد به نفسم و اینکه چهرمو دوس ندارم نمیزاره برم‌باشگاه😭

دقیقا خودم‌هدفم همین‌بود ک‌تمرکزم بزارم رو ورزش ولی اعتماد به نفسم و اینکه چهرمو دوس ندارم نمیزاره ب ...

عزیز دلم محل نذار

کاملا میفهممت منم الان  وزنم رفته بالا دقیقا حال تو رو دارم

دلم میخواد صورتمو بهش برسم بینی مو عمل کنم

حتی موهامو امبره کردم 

اعتماد به نفس نداشتم میخواستم نکنم گفتم بذار اول وزنم کم شه

اما‌گفتم قدم قدم

الان فقط به موهام رسیدم 

میخوام برم یه باشگاه خوب منم...میگم الان همه اونجا شیک و پیک و رو فرمن...من شکم و پهلو و چربی و....

ولی ۶ ماه ۱ سال محل نذاریم‌به دور و بر...همه آدمای رو فرم توی باشگاه اولش اینجوری نبودن بالاخره از یه جا شروع کردن

مهم اینه که ۶ ماه دیگه یه ورژن بهتر از خودمون باشیم نه اینکه خودمون رو با بقیه مقایسه کنیم

همین الان اگر ۶ ماه بری باشگاه با رژیم حسابی...به بقیه م محل نذاری...۶ ماه دیگه کلیییییی تغییر کردی و حالت بهتره

چنتا لباس خوب بگیر برای باشگاهت...موهاتو خوشگل کن ارایش کن...اینا حالتو خوب میکنه با اعتماد به نفس و شیک وارد باشگاه شو...نه مثل یه ادم مستاصل و شل و ول

امیدوارم هردومون موفق شیم‌تو این راه

پارسال رفتم قرص تجویز گرددو هفته خوردم بیچاره شدم انقددد حواس پرت شدم مث زنای ۶۰ ساله شده حواسم

قرص برا چیییی 

واااا

مگه خدایی نکرده بیماری روانی داری

اصلا روانشناس نمیتونه قرص تجویز کنه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷