2777
2789

بخدا این نظام آموزشی ذره ای عدالت نداره

مدارس سمپاد و نمونه و غیر دولتی تماما باید برداشته بشن  یه مدرسه غیر دولتی هست تو تهران شریف که ۱۶۰ ملیون فقط شهریه سالیانه اس هست🫤

ازمون های  قلمچی و  ماز و گاج و این موسسات آموزشی تاملند و کلاسینو و کتاب های کمک آموزشی همشون  باید برداشته بشن

شاید پول باعث رتبه  آوردن کنکور نشه ولی قطعا بی پولی باعث میشه نتونی رتبه خوب بیاری 

شاید به کام خیلی ها تلخ بیاد ولییی رتبه برتر های دهه قبل مثل پروفسور سمیعی میشدن و کنک به علن میکردن 

الان بلاگر میشن رتبه برتر ها 

تو اینستا هر مشاوره ای هست همشون مافیا هستن

یکی از معلم های من میگفت  زمان ما کتاب رو باید میخوندی و هر کس به اندازه تلاشش نتیجه می‌گرفت و هرکس تلاش بیشتری کشیده بود همون بود 

الان پول تایین میکنه تو چی بشی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

تعیین درسته عزیزم با حرفات کاملا موافقم 💔💔💔

بله عزیزم اشتباه شد🫠

هعیییی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر دولتی اوکی ولی نمونه و سمپاد چرا؟؟؟ ما زحمت کشیدیم ازمونو قبول شدیم

من خودم سمپاد درس خوندم 

عادلانه نیست باید جمع بشه 

من اگه تو شرایط حال حاضر کنکوری بودم و جزو قشر فوق ضعیف جامعه بودم خودمو از این بازی میکشیدم کنار چون امتحان کردن شانسم فقط به قیمت از دست رفتن سلامت روانم برام تموم میشد تو همین جنگ نابرابر

و میرفتم سمت رشته های هنری مثل گرافیک عکاسی طراحی دوخت سینما

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

موافقم..

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

با همه موافقم غیر از مدارس سمپاد

اون طفل معصوما حق هیچ کس رو نگرفتن کسی هم با پول قبول نمی‌شه

وقتی همسناشون درس نخوندن اینا زحمت کشیدن و مدرسه خوب قبول شدن

اکثرا هم قبل از این توی کلاس‌های معمولی استعدادهاشون نادیده گرفته می‌شدن چون معلم وظیفه داشت سطح تدریسش رو پایین بیاره تا همه متوجه بشن حوصله این بچه‌ها سر می‌رفت

بعد تصور کن توی همچین آموزش و پرورشی که به قول خودت هزینه مدرسه خوب 160 میلیونه کسی که نداره نباید یه راه تلاش براش باقی بمونه؟ که با زحمت خودش مدرسه خوب درس بخونه؟

من اگه تو شرایط حال حاضر کنکوری بودم و جزو قشر فوق ضعیف جامعه بودم خودمو از این بازی میکشیدم کنار چو ...

درسته عزیزم ولی خیلی سخته ارزوهاتو سر ببری خیلیییی سخته 

من خودم سمپاد درس خوندم عادلانه نیست باید جمع بشه

اره واقعا موافقم الان پول خیلی تاثیر گذاره تو‌موفقیت 

تو همه ی زمینه ها هم اینطوریه نه فقط کنکور 

چه میشه کرد

خانم دکتر آینده ؛)

با همه موافقم غیر از مدارس سمپاداون طفل معصوما حق هیچ کس رو نگرفتن کسی هم با پول قبول نمی‌شهوقتی همس ...

عزیز دلم من خودم سمپاد درس خوندم و میگم عادلانه نیست 

برا دانش آموز باید همه چی عادلانه باشه 

اتفاقا سمپاد بنظرم عین عدالته. سمپاد میاد بچه هایی که درسخون تر و پرتلاش ترن رو انتخاب میکنه و بیشتر باهاشون کار میکنن. دقیقا مشکلش چیه؟ همین بچه های عادین دیگه منتها پرتلاش تر پس حقشونه که بیشتر رسیدگی بشن.