2777
2789
عنوان

مهمونا زیادن غذا کم

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 89 پست

قشنگ چهارصفحه کاربرا میگن یه چیز بزار اسی هم محکم میگه نمیشه .اگه نمیشه خب ولش کن دیگه اسی تعارف نکن اومدن نترس غذات زیاد میاد چون از قدیم گفتن غذا کم زیاد میاد چون همه تقرببا گشنه میرن کنار

چجوری دقیق اندازه درست میکنی. من یبار خواستم اندازه درست کنم اضافه نیاد گوشت هم کم بود  مهمون سر زده اومد ایقد خجالت کشیدم.   چرا داداشت زنگ زد مکه مهمونا اومده بودند که گفت چرا شما نیومدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کلی پیشنهاد دادن تو ک مرغت یه پا داره و حرف حرف خودته تاپیک زدنته چیه ؟اسکی رو مخ ما؟!

دوس داره اون بدبختا فوش بخورن توقع نداشت ما این همه ایده بدیم😂😂😂

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
ینی انقد سر ب سر درست کردی غذا ب اندازه دو نفر اضافه نمیاد تو مهمونیای ما همیشه ب اندازه چند نفر بیش ...

خب بیانم غذا کم‌میاد من خوشم نمیاد غذا ب اندازه باشه یا کم باشه سر سفره همه چی امادس فقط یه سری کار مونده ک اومدم سر کار وقت ندارم چیزی اضاف کنم

این همه بهت راهکار دادن باز حرف خودتو میزنی

نه میخری

نه چیزی درست میکنی

پ‌ چرا تاپیک زدی؟

میخوای یکی داوطلب بشه واست غذا بفرسته؟ یا اینکه شماره بده زنگ بزنیم بگیم عروستون اندازه خودشون پخته نرید شام

تا صبحم ک ایده بدین اسی فقط دوس داره بشنوه چ موهمونا بیشوری نباید بیان تایپک زده اونا فوش بخورن وگرن ...

اصلا گیریم مهمون بیشعور😄

بابا هر وقت مهمون داره ی کم اضافه تر پیمونه بگیره. چندتا تیکه هم بیشتر بذاره .

نهایت نیومدن یا نخوردن خب میذارن فردا خودشون میخورن والا .

بهتر از اینه که دست مهمون تو سفره بمونه روش نشه ی کفگیر اضافه تر بریزه.

هیچوقت میزبانایی که کم غذا درست میکننو درک نکردم 

خب ایده هاتون ب کارم نیومد وقتی سر کارم و نمیتونم چیزی درست کنم چ حرفایی میزنید شماها

من کم کم 4نفر اضافه میذارم اگه خوردن ک هیچی، نخوردن برای فردا ناهارم میمونه، باید اضافه درست کرد تا اندازه زشته، دعوت نکنی سرسنگین تری