2777
2789
عنوان

خخخخیلی مهمه بــــرا زگیل تناسلی کرایو بهتره یا لیــــــــزر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست
کرایو بهترهشیر بچتو قطع کن تا بتونی بری پی درمان خودت

شوهرم قبول نمیکنه 

خودمم دلم نمیاد

ولی بیشتر شوهرم قبول نمیکنه میگه بزرگش میکنن تو هیچیت نیست کلی دارو خریده مکمل و تقویتی ک بخورم

پماد قوی موصعی اینا

ولی کرایو مهمتره ک فعلا نرفتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم قبول نمیکنه خودمم دلم نمیادولی بیشتر شوهرم قبول نمیکنه میگه بزرگش میکنن تو هیچیت نیست کلی دارو ...

آرامش خودت رو حفظ کن 

چطوری مبتلا شدی و چی شد فهمیدی 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سزارین کرده باشین به بچه منتقل نمیشه

سز،شدم

منم هفت ماه بودم فک کردم جوشی چیزیه اولایل نه ماهگی ج ازمایشم شد مثبت و س تایپ

کرایو رو اونموقع ب من گف بیا بکنم ولی کیسه اب خعلیا ترکیده مث من چون زیاد بوده

حالا منم درمان نکردم زیاد میشه زائده بدتره کاش نبود فقط درونی داشتمش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

شوهرم قبول نمیکنه خودمم دلم نمیادولی بیشتر شوهرم قبول نمیکنه میگه بزرگش میکنن تو هیچیت نیست کلی دارو ...

عجب 

از کجا گرفتی 

اگع بدترشد و باعث سرطان شد چی؟ 

حالا شیرمادر چیه که نمیذاره قطع کنی اونم مادری که خودش مریضه بیشتر ب فکر خودت باش

ببخشید سزارین اختیاری رفتین ؟

باید بیمارستان خصوصی رفت حتما نه چون دولتی میگن زگیل رو تامین اجتماعی قبول نمیکنه باید دلیل دیگه داشته باشی

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
آرامش خودت رو حفظ کن چطوری مبتلا شدی و چی شد فهمیدی

ماه هفتم بارداری گم کم دراومدن 

راسش اوایل نه ماهگیم دوهفته ب زاینان فهمیدم مثبت شد اچ پی وی

هیچجوری نمیشه ب گردن شوهرم گداشت این مسءله رو ولی طبق تحقیقات زیادم فهمیدم از ترشح تناسلی میگیری 

حتی ممکنه ده بار جلوگیری بکنی رابطه داشه باشی ممکنه نگیری ولی اگ بدون حلوگیری باشه هنون اول نیگیری منم تنهاکسی ک بدون جلوگیری یکساله رابطه داریم شوهرمه

و مدت زمانی ک زائده میزنه ب رو بعد شش تا هف ماهه

پس از گذشته شوهرمه

جون ب من خیانت نکرده خیلی میخادم

ولی گذشتش میدونم با کسی بوده

ببخشید سزارین اختیاری رفتین ؟باید بیمارستان خصوصی رفت حتما نه چون دولتی میگن زگیل رو تامین اجتماعی ق ...

ن من ازقبلترم سز بودم بخاطر چیزا دیگ 

تو باید بری کمسیون بشی اونموقع راحته 

عجب از کجا گرفتی اگع بدترشد و باعث سرطان شد چی؟ حالا شیرمادر چیه که نمیذاره قطع کنی اونم مادری که خو ...

هنوزم جدی نگرفته هنوزم انگار براش مسخرس یبار زندگیم نابود شده این دومیه نمدونم چجور مدیریت کنم بهم نریزه چون گاهی سگ میشم میوفتم ب حونش خیلی بد میکنم رابطمونو

سز،شدممنم هفت ماه بودم فک کردم جوشی چیزیه اولایل نه ماهگی ج ازمایشم شد مثبت و س تایپکرایو رو اونموقع ...

من دو نوع پرخطرشو دارم دونوع کم خطر 

اونی که کم خطره علائم داره اونی که پرخطره هیچ علامتی نداره با آزمایش فهمیدم 

واکنسشم زدم الان سه چهار ساله فهمیدم دارم 

بعد فهمیدنش خیلی نگران و ناراحت شدم و کلی دعوا اینا میکردم با شوهرم فکر میکردم میخام سرطان بگیرم بمیرم ولی تو این چند سال فهمیدم خیلیا درگیرشن و هیچ کاری از دستشون برنمیاد و چیزی نمیشه فقط آدم باید توکلش به خدا باشه 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
ماه هفتم بارداری گم کم دراومدن راسش اوایل نه ماهگیم دوهفته ب زاینان فهمیدم مثبت شد اچ پی ویهیچجوری ن ...

عزیزم الان سلامتی مهم تره 

وقتی آزمایش مثبت شده پیگیری کن بچه شیر خشکی باشه بهتر از اینه خدایی نکرده بعدا مشکلی برات پیش بیاد

حتما برو تا پیشرفت نکرده امیدوارم سلامت باشی 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
چجور تاثیدنداش

اصلاکم نمیشدن دیگه رفتم پیش یه متخصص خوب برام سوزوندشون ولی خب وقتی یبوست بگیرم یاسیستم بدنیم ضعیف بشه بازم درمیاددکتره بهم گفت دیگه ویروسش توخونته اینجور نیس که براهمیشه ازشرش خلاص شی