2777
2789
عنوان

خیلی سختمه برم دانشگاه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 46 پست
دانشگاه علوم پزشکی ازاد تهران هست بنظرتون داره؟؟میپرسم حالا

تو کلاس ردیف اول بشین اصلا پسر هارو نگاه نکن اونا معمولاً ردیف آخر میشینند کاری هم یه بقیه ندارند چیز خاصی نیست در کل 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

مموافقم من الان به یه نفر دیگه هم گفتم ایشون گفتن که یه مدت بری عادت میشه ولی من عادتم نشد سه سال با ...

یه بخشیش عادی هست عزیزم

شما توی سنی هستی که به جنس مخالف حس داری و وقتی تو اون محیط قرار میگیری فکرت درگیر میشه

منم اینطور بودم(البته من اون مشکل حساسیت روی بالا بودن نمره رو نداشتم ) اما بعد چندسال برام عادی شد. 

و همه اینطورن اگه کسی اینطور نباشه سالم نیست. 

منم کلی مشکلات داشتم که مثل تو نمیتونستم برم پیش مشاور. اخرش از خدا کمک خواستم و گفتم حالا که دستم بسته است خودت کمکم کن. و بعد یه مدت یه کلیپ دیدم درمورد زیارت عاشورا و هرروز یکبار زیارت عاشورا خوندم و خیلی از ناراحتی ها و نگرانی هامو برطرف میکنه و بهم آرامش میده. 5، 4 دقیقه بیشتر طول نمیکشه. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلاس ردیف اول بشین اصلا پسر هارو نگاه نکن اونا معمولاً ردیف آخر میشینند کاری هم یه بقیه ندارند چی ...

ردیف اول ...یکم سخته 

استاد به چشم من نگاه میکنه وتوضیح میده من قرمز میشم.‌‌..یا نگاهمو میدزدم..

ولی باشه جلو هامیشینم

یه بخشیش عادی هست عزیزمشما توی سنی هستی که به جنس مخالف حس داری و وقتی تو اون محیط قرار میگیری فکرت ...

اون حسی که میگی خجالت نیست من فکر میکنم شاید خودتو با بقیه دخترای دانشگاه مقایسه میکنی که قاطی پسران و دست میدن و...  و این باعث میشه فکر کنی خجالتی هستی یا مشکل داری

در حالی که تو کاملا طبیعی هستی 

دانشگاه علوم پزشکی ازاد تهران هست بنظرتون داره؟؟میپرسم حالا

بپرسین...کوچکترین دانشکده ها هم یه دونه روانشناس داره...از مسئولین فرهنگی بپرس اونا کامل میتونن راهنماییت کنن

یه بخشیش عادی هست عزیزمشما توی سنی هستی که به جنس مخالف حس داری و وقتی تو اون محیط قرار میگیری فکرت ...

عه واقعا؟؟؟

ی سوال ی سریا میگن زیارت عاشورا ۱ ساعت هست اون کدوم مدلشه؟

اتفاقا میخواستم شروع کنم ی چله ای یا هرچقدر تونستم بخونم..

من خیلی دلم میخواست برم دانشگاه دخترونه

مصاحبه رو دادم و همه سوالاشونو جواب دادم اما چون استرس داشتم منو رد کردن فک کردن من همه اینارو دروغ میگم...😞..

مجبورم الان برم تومحیط دانشگاه ازاد ...

البته ترم از بهمن شرو میشه من اگه خوب بخونم تا بهمن شاید نرم و پشت کنکور بمونم...

عه واقعا؟؟؟ی سوال ی سریا میگن زیارت عاشورا ۱ ساعت هست اون کدوم مدلشه؟اتفاقا میخواستم شروع کنم ی چله ...

نه عزیزم صبر کن برات میفرستم 

صدتا سلام به امام حسین و صدتا لعنت به قاتلینش داره 

که اگه صدبار بگی 1ساعت میشه. 

ولی لازم نیس یکبار بگی کافی هست. 

خیلیا یکبار میگن. تو مسجد و روضه هم هروقت میخونن 1بار میگن