من ترم اولم آزاد امروز رفتم خیلی خوب بود که😐😐 آنقدر همه گفتن بد هست ترسیده بودم الکی خیلی هم خوب ب ...
منم ترم اولم شاهانه زیستم
الان جنازه میرم جنازه برمیگردم
ترم ۴ ام
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
کلاسا از ترم ۲ به بعد فشرده میشه یهو میبینه یروز ۸ تا ۱۰ صبح کلاس داری همون روزش یهو ۴ تا ۶ بعدازظهر
خیلی از بچه های ما از ترم ۲ به بعد انصراف دادن
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هم درسا هم همکلاسیها هم اساتیدکلاسا از ترم ۲ به بعد فشرده میشه یهو میبینه یروز ۸ تا ۱۰ صبح کلاس دار ...
والا برای من از همین الان فشرده هست ۲۰ واحد برداشتن برام از ترم های بعد که خودم انتخاب واحد می کنم طبیعتاً بهتر میشه 😐😐چی بگم والا شما کدوم شهر هستید تهران ؟
والا برای من از همین الان فشرده هست ۲۰ واحد برداشتن برام از ترم های بعد که خودم انتخاب واحد می کنم ط ...
من ترم یک تو دو روز جمع کردن از صبح تا شب بود
ترم دو تو ۴ رو جمع شد و اولین انتخاب واحدم
ترم سه تو ۳ روز جمع کردم
الانم تو ۳ روز
همدانم
درسامون هم ۲ الی ۳ واحدیه