2777
2789
عنوان

کسی آداب چله گرفتنو بلده

86 بازدید | 25 پست

صلوات نذر کردم میخوام توسل کنم به شهید علی حاتمی 

برای ازدواج،  ولی هرجا گشتم آداب خاصی انگار نداشت 

و بیشتر صلوات و زیارت عاشورا بود

و ی تعداد نذر کرده بود و ی تعداد گرو گذاشته بودن

من به دلم افتاده ۵۰۰ هزار صلوات 

نمیدونم ۴۰۰ تا اولی رو توی ۴۰ روز بخونم یا ن هر وقتی تونستم 

کسی آداب چله رو بلده به منم بگه 

مرسی

صلواتارو همینجوری نذرکردی بگی

یا ب صورت چله ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

یچیزی برات بگم ربطی به سوالت نداره ولی خودم نتیجه گرفتم ازش توی دوران چلت تا جایی که میتونی گناه نکن هم آرامش میگیری هم حاجت روا میشی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اول از همه سرلوحه حاجتت اول به نیت سلامتی و ظهور اقا امام زمان باشه و هرچقدر در توانت هست برای سلامتی امام زمان ی صدقه بزار کنار و تا میتونی اداب هرچله اینه که گناه رو ترک کنی حالا چه زبانی مثل غیبت مثل تهمت یا دروغ و حجاب  و از همه مهمتر نماز اول وقت هست این ها سرلوحه هر چله ای هست عزیزم التماس دعا

صلواتارو همینجوری نذرکردی بگییا ب صورت چله ؟

اصلا چیزی نگفتم

چون بلد نبودم ، هم اینکه ی فکر اومد ت ذهنم ۴۰ روز هر روز ۱۰۰ تا بگم + زیارت عاشورا

ولی نمیدونم درستش چیه

سلام عزیزم اول از همه سرلوحه حاجتت اول به نیت سلامتی و ظهور اقا امام زمان باشه و هرچقدر در توانت هست ...

فقط نماز نمیخونم

ولی به دلم افتاده صلوات و زیارت عاشورا بخونم

برای این شهید

عشقم اشتباه نوشتم ۵۰ هزار

آها تعجب کردم 

صلوات خیلی برکت داره 

ولی چله حدیث کسا معجزس 

آداب خاصی هم نداره چهل روز به نیت حاجتت حدیث کسا بخون سعی کن معناشم بدونی 

حسبی الله ❤