2777
2789
عنوان

کیک پختم خداکنه خوب دراد تو قابلمه جلو زن دایی ضایع نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست
واقعا خیلی اعتماد بنفس میخواد حتی منی ک کارم اینه اول کیکمو درمیارم اگ خوب بود کسیو دعوت میکنم

نگرانم کرردیییییییین واقعا 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگرانم کرردیییییییین واقعا

حالا هیچی نمیشه نگران نباش 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اولین بار ک من کیک پختم توش خمیر بود

ی بار تو توستر درست کردم بد نشد 

اولین باره تو قابلمه گذاشتم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ی بار تو توستر درست کردم بد نشد اولین باره تو قابلمه گذاشتم

بعد پخت بیا بگو چطور شد انشالله شانس اورده باشی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بعد پخت بیا بگو چطور شد انشالله شانس اورده باشی

امیدوارم 

خوب چیشد

از نظر خودم خوب شده بود زنداییم هم که خیلی ادایی هس کلی تعریف داد پف زیاد کرده بود و مزشم خوب بود 

چیشد

خوب شده بود زندایی که کلی تعریف داد پف زیاد کرده بود 

از نظر خودم خوب شده بود زنداییم هم که خیلی ادایی هس کلی تعریف داد پف زیاد کرده بود و مزشم خوب بود

خوب پس خداروشکر

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عکس نداری

دارم بلد نیستم بفرستم

من تو قابلمه درست می کنم خیلی هم پف می کنه 

خوب میشه نگران نشو فقط زیرشو شعله پخش کن بزار ، درام تا ۴۵ دقیقه بر ندار

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊