2777
2789
عنوان

ناخواسته باردارم و ازش بدم میاد

234 بازدید | 33 پست

فک کنم خیلیا در جریان زندگی من بودن تاپیک قبلی هام هست متوجه شدم باردارم اونم با وجود حواس جمعی سفت و سخت بعد ۶ سال

از این بچه متنفرم جلوی همه چی منو میگیره کارم زندگیم آیندم 

سالنم درسم همه چیم میره رو هوا

من اصن مادر شدن دوست نداشتم هرروز صبح ک با تهوع از خواب بیدار میشم یدور زمین و زمانو فوش میدم

از سقط میترسم چون قانونی نمیتونم سقط کنم و باید با مسولیت خودم ی پزشک غیر قانونی اینکارو بکنه و ممکنه هر بلایی سرم بیاد اونجوری

دقیقا منم‌نا خاسته شدم‌و همین حسو دارم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بچه داری سخته ادم پیرمیشه مخصوصا اگ بدون امادگی باشه دیگه بدتر

من ک دیگه اعصابم نمیکشه دارم دیوونه میشم گاهی دلم میخواد سرمو بکوبم بدیوار خودمو خلاص کنم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ماه چندی؟😐طفلک‌ اون بچه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاش حال و روز تو نصیبم بشع از داغ بی فرزندی افتادم تو سیاه چال

الهی ک خدا ب زودی یه نینی سالم و زیبا بهت بده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قربون خدا برم نمیدونه به کی بده ..انشالله هر چی خیر صلاحته پیش بیاد برات

خدا نمیدونه به کی بده؟!!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...