2777
2789
عنوان

بچه ها کسی از گل سر در میاره

203 بازدید | 14 پست

من یک گل کروتون دارم نمیدونم اسمش و درست نوشتم

سه ماهه دارم با اینکه گفتن گل نامداری هست نمی مونه و فلان اما تا الان خوب نگهش داشتم

از نظر سرحالی هم سرحاله یعنی برگاش نیفتاده پایین شل بشه

اما جدیدا فقط برگای رنگیش داره از سرشون چروک میشه بعد خشک میشه میفته،اما برگای سبزش نیفتاده تا الان

علت چی میتونه باشه

یک کود سه بیست این آخری هر بیست روز کمی بهش دادم

خاکشم خوبه خاک برگه

حتی سمم بهش زدم

کسی می دونه

منم دارم بهش سه بیست نده کود پتاس بالا بده چون برگ رنگیه

با فاصله نیم متری بهش اب اسپره کن احتمالا بخاطر خشکی محیط برگای جدیدش میسوزه

نور میتابه بهش؟؟؟

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱 

منم دارم بهش سه بیست نده کود پتاس بالا بده چون برگ رنگیهبا فاصله نیم متری بهش اب اسپره کن احتمالا بخ ...

نمیدونم این گل فروشی ها بی عقلی چیزی هستن خودش گفت سه بیست بده

حتی پرسیدم بد نباشه گفت نه خوبه

خودم احتمال میدم از همون باشه

نور خوبه تقریبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این گل فروشی ها بی عقلی چیزی هستن خودش گفت سه بیست بدهحتی پرسیدم بد نباشه گفت نه خوبهخودم اح ...

احتمالا از همین کوده 

کود وِرمی کمپوست بخر از گل فروشی چند قاشق بریز تو خاکش این تا دوماه براش خوبه

اینکه چقدر بریزی بستگی به گلدون و خاکش داره مثلا میگن ۱/۵ خاک گلدون ورمی بریزید

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور🌱 

احتمالا از همین کوده کود وِرمی کمپوست بخر از گل فروشی چند قاشق بریز تو خاکش این تا دوماه براش خوبهای ...

مممنونم گلم،ممکنه کلا نابود بشه؟

یا ممکنه خراب نشه؟

تا به حالم اصلا یک دونه برگ جدید نزده

برای شما برگ می زنه؟

شاید سردش شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نمیدونم این گل فروشی ها بی عقلی چیزی هستن خودش گفت سه بیست بدهحتی پرسیدم بد نباشه گفت نه خوبهخودم اح ...

نده یا خیلی خیلی کم بده سه بیست گل خوشگلی هست برات میمونه اب نه زیاد بهش بده نه کم نور خوب میخواد