2777
2789
عنوان

مادرم به همسرم گفت ک چرا انقدر تنبلی جواب داد بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 48 پست
استارتر زن و شوهر در و تخته جورید ماشالله بی مسئولیت و بی نظم و شلخته چه عجله ای داشتید دوتا هم بچه ...

دقیقا 

هر کدومم اون یکی رو مقصر میکنن و لجبازی میکنن باهم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من با ۲۰ سال سن حوصله ندارم مرد گنده ۳۰ ساله رو جمع کنم با دوتا بچه و دانشگاه خودمم نمیرسم

باید قبل ازدواج و دوتا بچه کم سن و سال به اینا فکر میکردی 

شوهرت حتما کار بیرون می‌کنه 

توی خونه هم تا یه حدودی می‌تونه کار کنه 

بقیه اش رو شما باید برنامه ریزی کنی و انجام بدی

مثلا دوتا ظرف چرا منتظر می‌شینی شوهرت پس بده خب خودت برو بده

بهداشت مگه چقدر فاصله داره اسنپ رفت و برگشت بگیر برو بزن واکسن بچه هارو 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
استارتر زن و شوهر در و تخته جورید ماشالله بی مسئولیت و بی نظم و شلخته چه عجله ای داشتید دوتا هم بچه ...

عزیز اینم یکی از تقصیر های خانواده خودمه که زود عروس کردن منم بی تجربه و تو عقد حامله میشم وقتی ۱۳ سالمه دیگ این میشه عاقبت زندگیم تو ۲۰ سالگی 

براش مهم نیس خونه کثیف باشع اون روز مهمون دعوت کرده بود و مامانم اومده بود کمک کنه ک دید اصلا خونه ب ...

تقصیر مامانت نیست البته اگه شوهرت تایم بیشتری توی خونه هست اخه خدایش کار خونه خیلی زیاده کار یه نفر و دونفر نیست همه خانواده باید کمک کنن

مادرم هی به من میگه منم به شوهرم اصلا شوهرم چشم و گوش شنوا نداره

چی بگم والا باید خودت باهاش سفت و سخت صحبت کنی نشد از یه مشاوره کمک بگیر 

شوهرت انگیزه نداره معلومه 

ولی سعی کن نزاری خانواده ها پاشون باز بشه تو بحثاتون 

قانون بزار تو خونت هرچی برداشتین بعد استفاده سریع سرجاش بزارین اول از خودت شروع کن تا همسرت متوجه بشه 

از اول سفت نگرفتی واسه همونه اینجوری بی مسئولیت شده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
باید قبل ازدواج و دوتا بچه کم سن و سال به اینا فکر میکردی شوهرت حتما کار بیرون می‌کنه توی خونه هم تا ...

خیلی برام سخته وقتشو ندارم همه کارامون میمونه همینجوری 

خیلی برام سخته وقتشو ندارم همه کارامون میمونه همینجوری

از نظر من زن یا مرد تمیز باشه با چند تا بچه هم به کارا و نظافت میرسن

خانم های زیادی علاوه بر بچه شاغل هم هستن و خونه هاشون دسته گل است 

شما هر دو بنظرم تنبل و بی نظم هستید 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
از نظر من زن یا مرد تمیز باشه با چند تا بچه هم به کارا و نظافت میرسنخانم های زیادی علاوه بر بچه شاغل ...

من نوزادم خیلی دل درد و ریفلاکس داره ۲۴ ساعته مشغول اونم