2777
2789
عنوان

مادرم به همسرم گفت ک چرا انقدر تنبلی جواب داد بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 48 پست
بهم ریختگی خونه رو از چشم زن نمیبینن مگه؟

فقط این نیست مثلا اگه کسی برامون غذا بیاره از همسایه ها ظرف ش یک سال میمونه دستم چون شوهرم پس نمیده یا مثلا واکسن بچه همینجوری زمانش رد میشه نمیاد باهم بریم و تا ساعت ۱۱ ظهر خوابه و این حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من با دوتا بچه نمیرسم هیچ کاری کنم مادرم ام هم به هر دومون گقت تنبلی اید اینم به خودش گرفته

فکر کن بجا مادرت مادرشوهرت بهت این حرف میزد تا قیامت کینه میکردی 

الانم همسرت حق داره ناراحت بشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همسرت بهترین کار رو کرد

قبول دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فکر کن بجا مادرت مادرشوهرت بهت این حرف میزد تا قیامت کینه میکردی الانم همسرت حق داره ناراحت بشه

نه آخه واقعا ام همسرم تقصیرشه 

به هیچ کاری نمیرسه 

در حدی ک از دانشگاهام اخراجش کردن چون سر کلاسای دانگشاه نرفت 

فقط این نیست مثلا اگه کسی برامون غذا بیاره از همسایه ها ظرف ش یک سال میمونه دستم چون شوهرم پس نمیده ...

خودت چرا پس نمیدی؟؟؟ 

فکر نمیکنی خودت هم مشکل داری؟! 

موقع واکسن آماده شو بچه رو آماده کن بگو پاشو بریم 

خودتم انگار بدت نمیاد از این وضع!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چی گفته در جواب مادرتون؟

مامانم گفت که نمیدونم این ظرفای همسایه رو پس بدید 

و همسرم گفت یکساعته اینجاس لازم نکرده شما بهمون تذکر بدی ... واقعا ام همون روز برامون غذا آوردن  ولی مادرم نمیدونست

خودت چرا پس نمیدی؟؟؟ فکر نمیکنی خودت هم مشکل داری؟! موقع واکسن آماده شو بچه رو آماده کن بگو پاشو بری ...

عزیزم من با ۲۰ سال سن حوصله ندارم مرد گنده ۳۰ ساله رو جمع کنم با دوتا بچه و دانشگاه  خودمم نمیرسم 

نه آخه واقعا ام همسرم تقصیرشه به هیچ کاری نمیرسه در حدی ک از دانشگاهام اخراجش کردن چون سر کلاسای دان ...

خوب این زندگی مشترک شماست 

خودت میتونی بهش بگی ولی دخالت خانواده تو رابطه زن و شوهر تاثیر میزاره 

مادرت اگه میخواد کمک کنه میتونه غیر مستقیم بگه مثلا به شما میگفت 

به در میگم دیوار بشنوه 

متوجه ای ؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
همسرت خیلی کار بدی کرده اگه کارش زیاد نیست چرا توی کار خونه کمکت نمیکنه

براش مهم نیس خونه کثیف باشع 

اون روز مهمون دعوت کرده بود و مامانم اومده بود کمک کنه ک دید اصلا خونه بمب ترکیده و سر همین ناراحت شد 

فقط این نیست مثلا اگه کسی برامون غذا بیاره از همسایه ها ظرف ش یک سال میمونه دستم چون شوهرم پس نمیده ...

پس بی مسولیته کلا

مادرتم حق داره نگران آینده بچشه

حالا چی گفت شوهرت بش؟

🌟جدید نیستم🫶🏻

خوب این زندگی مشترک شماست خودت میتونی بهش بگی ولی دخالت خانواده تو رابطه زن و شوهر تاثیر میزاره مادر ...

مادرم هی به من میگه منم به شوهرم اصلا شوهرم چشم و گوش شنوا نداره