2777
2789
عنوان

چرا اینجا بعضیا اینجورییییین هی نی نی یار رو تگ میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
البته گاهی وقتا باید تگش کرد بعضیا خیلی بد دهن و بی منطق و بیشعور هستن

بعضی وقتا اره اما وقتی آدم خوشش از موضوع تاپیک نمیاد چرا میاد و باعث میشه یکی تعلیق بشه؟خیلی ها اینجا موضوع ف ال رو دوست دارن منم دلم میخواست براشون بگیرم!برای چی می نی یار رو تگ می‌کنه من چه آسیبی به اون خانم میرسوندم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونم گروه هم دارن فوری لینک تاپیک ها رو میفرستن برای گزارش ابنا آمار همه کاربرا رو هم دارن من ...

واقعااااا😬😐پس مراقب تاپیک زدنمون باشیم از این به بعدددد

بعضی وقتا اره اما وقتی آدم خوشش از موضوع تاپیک نمیاد چرا میاد و باعث میشه یکی تعلیق بشه؟خیلی ها اینج ...

بعضیا سادیسم دارن واقعا

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اخه میدونم گروه هم دارن فوری لینک تاپیک ها رو میفرستن برای گزارش ابنا آمار همه کاربرا رو هم دارن من ...

خدایی😐😑

مافیای نی نی سایت😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اره تک به تکشون هم میشناسم اینجا اگر بدونید چه حرفایی میزدن انگار دنیا موازی بود

چیا میگفتن؟

اینجا همه عقده هاشون رو خالی میکنن سر کاربرا و اون رفتاری رو انجام میدن که در دنیای واقعی جرعتشو ندارن