2777
2789

چهارشنبه که داداش دوستم فوت شده 

بعد این داداش یه پسره که ابتدایی بود خیلی بچه بود 

این داداش دیشب با باباش داشتن پیاده میرفتن ماشین میزنه داداششو بعد یه جوری این پسر بچه رو میزنه ک تو بغل باباش میمیره همون لحظه بعد این دوستمم برادرشو خیلی دوست داره و با سرعت خیلی بالا یه ماشین این پسرو له میکنه الان حال اون دوستمون خیلی خرابه

حالا من داشتم میگفتم ک مامانم برم فردا تشیع جنازه بعد داشتم بهش میگفت یه لحظه بغضم ترکید 

اجیم برگشته میگه تو روانی هستی داری نقش بازی میکنی😐

برگشته میگه تو بازیگری و تو فلانی 

تو اصن ناراحت نیستی اصن چیز ناراحت کننده ای نیست

میگه تو خودتو میزنه به روانی بودن به گریه 

بعد منم با خاهرم دعوام شد واقعا حالم بد بود نمیتونستم بزارم اینجوری بگه

بعد پنجشنبه قراره دوستام برن سر خاک داداشش پنجشنبه این هفته 

بنظرتون بدون اینکه به مامانم اینا بگم خودم با بقیه دوستام برم سرخاکش؟

میگم میخام برم بیرون کار دارم با بیرون رفتن کاری نداره

نمیخام دوباره جریان دعوا اون روز زنده شه هنوز دعوام شه باهاشون برم خودم بدون اینکه بگم بهشون

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودت برو سر قرار که نمیخوای بری تازه دوستم خوشحال میشه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به مادرت اطلاع بده و روزی که دوستات میرن تو هم برو . این مساله هیچ ربطی،به خواهرت نداشته که خودشو انداخته وسط . ایراد از رفتار مادرته که این مساله رو بهش نگفته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

به مامانت اطلاع بده چیکارخواهرت داری بهش بگو به اون نگه نمیشه که یواشکی هی بری وبیای که اون مسخره ات نکنه بهت حق میدم عزیزم ورفتارت کاملا عادیه منم برادردوستم فوت کرد رفتم مراسمش خیلی اشک ریختم وناراحت کننده بود

گاهی انسانم آرزوست

دروغ نگین به هیچ وجه 

به مامان بگین میرم تشییع با دوستام 

به خواهر تونم مربوط نیست 

چیزی گفت جوابشو بده 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وا .چرا اینقد پنهان کاری.قشنگ به مامانت بگو و با مامانت هم برو 

خواهرت هیچ حقی نداره دخالتی کنه وقتی مادر هستش 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

به مادرت اطلاع بده و روزی که دوستات میرن تو هم برو . این مساله هیچ ربطی،به خواهرت نداشته که خودشو ان ...

خودشو انداخت وسط که هیچ باعث دعوامونم شد تازه میگه تو نقش بازی میکنی که از مردن اون پسر ناراحت شدی و فلان

....

ب مامانم اینا نمیگم

نه نمیخواد بگی زود برو بیا 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بخاطر این قسم میدی بیایین تاپیکم ؟ 

اصلا مهم نیست برو خواستی بگو خواستی نگو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید