2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید لباس مشکی

73 بازدید | 16 پست

سلام دوستان حدود ۲ هفته مراسم خاکسپاری و ... داریم 

مراسم در خونه پدری من هست یعنی مثلا شب هم عمه هام از تهران و کرج و اهوازم هستن و کلا همه خونه پدری منن و من از تهران میرم شهرستان 

لباس مشکی هیچی ندارم هیچی و اولین نفری هستن که از خانواده پدری من فوت شدن عموم هستن 

لباس چیا بگیرم؟

روحش شاد . بستگی به تیپت داره . اقلا دو یه سه دست مهمونی داشته باش . بالاخره خونه تون رفت و امده . یکی یا دوتا هم خونگی راحتی اگر میدونی غریبه ترا می مونن شب خونتون . مانتو هم برای بیرون یا مسجد یا مراسما میخوای 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد . بستگی به تیپت داره . اقلا دو یه سه دست مهمونی داشته باش . بالاخره خونه تون رفت و امده . ی ...

ممنونم خونه ما نبود ۵۰ درصد مشکلات حل بود یه وضعی دارم 

بستگی به دمای شهرتون داره. 

مانتو کارشده برا مجلس و مسجد، شومیز و تونیک برا داخل خونه که رفت و امده. 

یه کم راحت تر برای شب موندن و خوابیدن. 

کت مشکی هم خوبه. داخل منزل بپوشی. 

مانتو کتی و مانتو رسمی هم برای سرخاک. 

پالتو اگر شهرتون سرده برای بیرون از خونه. 

بعدشم مگه عموت فوت نشده؟ چجوری میخوای تازه خرید کنی!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مثل تهرانه فرقی نداره زیاد

آخه الان سمت تهران و کرج هوا تقریبا شبها سرده یه بافت میخوای یه دست لباس راحتی خونگی مثل تیشرت و شلوار بیرون هم یه مانتو مشکی ببر یه لباس گرم مشکی بیرونی هم ببر

ممنونم خونه ما نبود ۵۰ درصد مشکلات حل بود یه وضعی دارم

دیگه بعضی وقتا چاره ای نیست عزیزم . منم برام پیش اومده . ولی من چون محرم و صفر مشکی میپوشم همیشه لباس مشکی ذخیره دارم برای طول سال

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بستگی به دمای شهرتون داره. مانتو کارشده برا مجلس و مسجد، شومیز و تونیک برا داخل خونه که رفت و امده. ...

عزیزم پدرم گفته تا آخر هفته خاکش نمی کنن تا همه مرخصی بگیرن و بیان هر کی یه شهره 

تهران کرج اهواز شمال قم یه وضعی داریم 

عزیزم پدرم گفته تا آخر هفته خاکش نمی کنن تا همه مرخصی بگیرن و بیان هر کی یه شهره تهران کرج اهواز شما ...

اوووووو چه سخت

اینجوری کلی باید مهمون راه بندازین که!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اوووووو چه سختاینجوری کلی باید مهمون راه بندازین که!!

آره دقیقا پدر منم فاز بزرگ خاندانی برداشته چی بگم الان خونه ما هم هست بقیه مسلما مث مهمون رفتار می کنن من وسطاش خسته بشم میرم اتاق خواب خواهرم دراز می کشم وگرنه له می شم ولی خانواده مادریم میان کمک خوبه دوسه تا دختر خاله دلسوز دارم خداروشکر نهار شام حاضریه ولی چایی و پذیرایی نفس ادم رو میبره 

دیگه بعضی وقتا چاره ای نیست عزیزم . منم برام پیش اومده . ولی من چون محرم و صفر مشکی میپوشم همیشه لبا ...

خوبه که دارید من هیچی ندارم مشکی می پوشم احساس خفگی بهم دست میده