2777
2789
عنوان

مننننن نمیییخوااام برم دانشگاههه ولم کنیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست
وای حالم از هرچی درسه بهم میخوره اط یه طرفم نخونم نرم دانشگاه حس میکنم از همه عقبم اعتماد بنفسو از د ...

حرف دلمووو زدی کاش میشد نرم دانشگاه واسه خودم بشینم تو خونه فردا سرکارم دهن سرویسی داره

خسته شدم از صبح تا عصر دانشگاهم مدرسه 1/5بود اینجا دو ساعته

دانشگاه ما دو برنامه هر دوساعته زده مثلا 8 تا 10، 10تا 12 

ولی استاد باید 20 دیقه نیم ساعت از هرکلاسو استراحت بده بگین بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

مگه چند واحد برمیداری؟من ۲۰ واحدم بردارم میشه دو روز ۴ساعت دو روز ۶ساعت اونوقت خواهر میره مدرسه پنج ...

من درسای سه واحدیم ۳ساعته ست

دو واحدی ۲ساعته 

تازه واس ب حال روزایی ک بین کلاسا دو سه ساعت خالی دارم

صبح ک میریم هوا تاریک 

شب ک میایم هوا تاریک 

خدایا شکرت❤️

ترم اولیم

کم کم عادت میکنی 

متاسفانه یه جوری مشاورای کنکور بی سواد میگفتن میری دانشگاه راحت میشی انگار یه روز در هفته اونم دو ساعته 

واقعا دست کمی از مدرسه نداره 

هر هفته ارائه و تکلیف و امتحان و میان ترم و حجم زیاد جزوه و …

خدایا شکرت❤️

من درسای سه واحدیم ۳ساعته ستدو واحدی ۲ساعته تازه واس ب حال روزایی ک بین کلاسا دو سه ساعت خالی دارمصب ...

خب حتما ۳ روز بیشتر نمیری

انتخاب واحد دست خودته دیگه میتونی یجور برداری زیاد اذیت نشی

خب حتما ۳ روز بیشتر نمیریانتخاب واحد دست خودته دیگه میتونی یجور برداری زیاد اذیت نشی

من دانشگاه ازادم 

اصلا انتخاب واحد ک هیچی 

همون ثانیه اول همه پر میشه 

فقط شانس بیاری یه دونه گیرت بیاد دیگه تایم و روز برات مهم نیست فقط برمیداری ک یه وقت۹ترمه نشی

خدایا شکرت❤️

من دانشگاه ازادم اصلا انتخاب واحد ک هیچی همون ثانیه اول همه پر میشه فقط شانس بیاری یه دونه گیرت بیاد ...

منم دانشگاه آزادم میدونم چجوره

از قبل انتخاب واحد که پی دی اف کلاسارو میزارن تو گروه طبق اون برنامه ریزی کن کلاساتو همین که انتخاب واحد شروع شد سریع کلاستو بردار